Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Purger
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sla

    06. avgust 2016 | 20:53

    Ajde, narode, ne budalite vise jer se sve zna: Svet je bio drugaciji tada, samo jedan gazda, bahat I pijan od sile, Kina jos mala, Rusija jos prodata... Koliko su bahati bili, pokazali su nam par godina kasnije kada su bombe padale i na Beograd. E, da su samo crvati krenuli na Krajinu, bez sve sile od amerske logistike, ometanja veze itd., I direktnog vodjstva! Opet, I pored toga, ono par dobrih jedinica se bilo odrzalo I odbilo napad - nisu krenuli odmah u bezaniju kao mnoge druge... :( Znala je RSK da ne moze da racuna na direktnu vojnu pomoc, znali su da se moraju spremiti za odbranu, a dozvolili su "raspad iznutra" I slabljenje borbene gotovosti I morala do tacke da su neke jedinice na liniji imale popunjenost manju od 30% a ustaski spijuni su se bili infiltrirali svuda... Vrh, politicki I vojni, je bio ogrezao u svojim igrama tipa ko ce vise para, imovine I stanova po Bgdu da nakupi. Gde je bila ona skupstina, gde je bilo ratno stanje I ratni sud za kradje I izdaje I dezerterstvo? Uhhh, srce da ti stane! Bole nepravda I zlo. Ja, licno, mislim da je tek 43. I da ce doci 45. opet, za ceo svet. Posteno radite, ucite I ne zaboravljajte!

  • Fila

    06. avgust 2016 | 12:31

    Oni slave oslobođenje Knina a naši nek se srame jer su znali sta ce se desiti i ostavili goloruk narod da bi se danas toboze sazaljevali nad njima Bednoooo

  • Dragi

    06. avgust 2016 | 10:29

    Pa kod nas i komšija još uvek je patriotizam unosna roba. Razlika je samo što su svi hrvati ustaše a Srbi su podeljeni na četnike i partizane. Oluja je rezultat nezajažljivosti srpskog rukovodstva, taj sukob je mogao da traje najduže 3meseca i da završi pobedom, ali gospoda je shvatila da je rat unosan biznis pa je trajao toliko koliko je trajao i završio tako kako je, ali da uvek može biti obnovljen. Kod komšija je predozborna kampanja pa je domoljiblje konkukturnija roba od ekonomskih rezultata kojih nema. Kod nas takođe nema ekonomskih rezultata a i krajnje je vreme da se obnovi patriotska retorika jer se ova mirotvoračka izlizala .A posle opet "jovo nanovo".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA