≫ 

(VIDEO) Nole care, evo zašto ne treba da se izvinjavaš!

Noletov uspeh teško je merljiv. Uvek nas je radovao a ponekad malo i nervirao ali kakav god ishod bio bili smo uz njega kao i on uz nas i Srbiju. Uživajte u videu koji sledi jer Nole to svakako zaslužuje

  • 50

Pogledajte još videa posvećenih svetskom broju 1 u produkciji Telegraf Now televizije:

NOLE, IZDRŽI! Poraz boli, ali ti si i dalje ponos Srbije! (VIDEO)

(VIDEO) Životna priča Novaka Đokovića

(VIDEO) Najomiljeniji Srbin na planeti slavi rođendan!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRECANIN

    9. avgust 2016 | 15:17

    Nole, ti si nas ponos srbije mi te volimo I kada pobedjujes i kada gubis ti si broj jedan I samo jedan je NOLE, kome se izvinjavas pa ti si nas andjeo

  • Xacaxacaxaxaxa

    9. avgust 2016 | 18:44

    Kralju ti da se izvinjavas pa srecan sam sto sam rodjen u vreme kada ti razbijas ceo svet pored tolike nepravde koja nas je snasla glavu gore i kidaj bre:)))))))))

  • Andjeomm

    9. avgust 2016 | 15:41

    Dragi Novace ti si jedini covijek na kugli zemaljskoj koji netreba da se nikome izvinjavas.Obozavamo te i samo naprijed junace nas. Znamo mi da ti je tesko ali procice i to.Boris se protiv cijeloga svijeta i ovaj turnir i rival Del Potro sve je to namjesteno da ti oteza pobjedu kao i Vimbldon prosli kada igras 3 dana na sporednom terenu itd.Nekloni duhom nikada i kada gubis i dobijas protivnike ti si nase sunce i radost.Zelim ti puno zdravlja i polako nastavak sezona i turnira koje trebas da odigras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA