≫ 

Da li ste za zabranu abortusa? (VIDEO)

Uznemirujuća statistika o broju prekinutih trudnoća

Pogledajte i ostale priloge televizije T NOW:

Samo ludaci ratuju: Pogledajte sve strahote ratova na Balkanu u samo dva minuta (VIDEO)

Šta su poslednje želje svih ljudi na samrti? (VIDEO)

Ginekolog oplodio 50 žena, a da one to nisu znale (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    28. septembar 2016 | 21:23

    Ne. Tesko je odgojiti dete u danasnjim uslovima, problem nartaliteta ne lezi u abortiranju vec u standardu zivota. Nametnuli ste nam evropski standard zivota a imamo kubanske plate. Podignite nam standard i podicicete i nartalitet srbije.

  • Mica*

    28. septembar 2016 | 23:58

    Dvoje grka, imali troje dece i ziveli malo potesko, zena ostane u drugom stanju i u vrisak, ono nema seeee, abortiracuuuu bla bla, nisu se slozili i rese da odu kod nekog starog duhovnika po savet.Odu, sve ih on saslusa i rece, "rodite to sto je zaceto, zivo je vec, rodite, krstite pa onda ubite ako vam je na teretu!"...preprican clanak iz pravoslavnih novina Svetigora. E sad, kako je ko shvatio, meni je na prvu bilo jiuuuu kako im je tako rekao? Vec 5min kasnije sam shvatio srz odgovora, jacu recenicu jos cuo nisam. Poslusali, rodio se sincic, donesen tom duhovniku i krsten u tom manastiru i zahvalni i srecni roditelji su mu ime dali po duhovniku. Naravno da ga nisu ubili! Dragi moji, mladi stari, bolje se zastititi nego grehe vase neko vas da placa, racuna se do 9kolena a mi placamo do 9kolena u nazad....vodite racuna ;)

  • Alex

    29. septembar 2016 | 00:48

    Svaka zena mora imati neprikosnoveno pravo da samostalno odluci da li ce roditi i kada. Nema razloga i opravdanja za prekid trudnoce, dovoljna je njena odluka. Tacka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA