Koliko je umetničkih dela ukradeno iz Skupštine 5. oktobra 2000? (VIDEO)

  • 13

Pogledajte i ostale priloge televizije T NOW:

Neverovatni običaji: U selu Smoljinac umrlima grade prave kuće umesto nadgrobnih ploča (VIDEO)

Ko se veselio posle lokalnih izbora u Bosni (VIDEO)

Koja je najlepša crkva pravoslavnog sveta? (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen Mladenović

    5. oktobar 2016 | 20:47

    Ako bih slikao 5. oktobar, naslikao bih dim koji kulja iz zapaljene Skupštine, najavu "novog vremena", potom, "revolucionare" koji užurbano iznose slike i ostali inventar iz Skupštine, razularenu masu kako "cipelira" Dragoljuba Milanovića dok leži bespomoćno na podu svoje kancelarije, što je, valjda, bio "avans" kasnijoj kazni izrečenoj za bombardovanje RTS-a, i na kraju, ulazak naoružanih "revolucionara" u banke i osiguravajuća društva, kao i napade na policijsku stanicu iz koje je pokradeno oružje. Sve u svemu slika jedne "prave" revolucije?! Na sreću, ovaj put ta revoilucija nije "pojela svoju decu" kao što se dešavalo u prošlosti već su revolucionari pojeli revoluciju. Naslikao bih, "lidere" DOS-a, koji još uvek garavi od skupštinskog dima, zauzimaju fotelje predsednika i bezbrojnih potpredsednika. Naslikao bih čudo, koje nije vidjeno nigde u svetu, gde dojučerašnji uličari postaju ministri, bankari, vlasnici fabrika, latifundisti, vlasnici visokih škola, rentijeri i "uvaženi" političari. Nekima je taj 5. oktobar značajniji datum od Kosovskog boja ili oslobodjenja od turskog ropstva jer su toga dana one najgore ljudske osobine promovisane u vrline a vrline bačene na "bunjište" tamne i retrogradne prošlosti. Na scenu su stupili najgori proglasivši najbolje zločincima i kriminalcima. Revolucija je svim revolucionarima donela bogatstvo dok je u isto vreme zemlja spala na prosjački štap.

  • Imenjak

    5. oktobar 2016 | 19:14

    Sve je pokradeno zato smo i propali aniko nije odgovarao

  • VERA

    5. oktobar 2016 | 21:39

    Nisu revolucionari ukrali slike nego lopovi i huligani koji ce se uvek uvuci u masu od milion ljudi i iskoristiti svaku priliku. Cak verujem i da nisu se tu slucajno nasli vec po necijem planu. Istinski revolucionari su dosli zbog neceg drugog a ne zbog kradje i paljenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA