Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Matori

    14. oktobar 2016 | 03:04

    Bez malicioznosti: Vucic kao osnovac koji nema cak ni elementarnu elokvenciju da izvuce jadnu dvojku. Sada mogu da zamislim kakav je sagovornik ozbiljnim svetskim liderima. Osecam se postidjeno zbog njegove konfuznosti i poniznosti jer osim predizbornih ofucanih parola upucenih svojim idolopoklonicima do sada nisam cuo ni najmanji ozbiljan argument koji bi, nekome ko je neupucen, jasno rekao da je "drzavnost" Kosova (samim tim i prisvajanjeTrepce u okviru nje) nametnuta bombama i otimacinom koju mnoge zemlje nisu prihvatile, pa nece ni Srbija. Ramina prica o faktickom stanju samim tim nema smisao, jer promenu takvog faktickog stanja Srbija ce sacekati i iskoristiti istog momenta kada se ukaze prilika, to je njeno legitimno pravo. Ne mislim da bi takav otvoren stav mogao biti kontraproduktivan, naprotiv! Koliko god u dnevno politicko marketinskom smislu ovde vrlo srcano i glasno time mase, sada je jasno koliko nema petlju da to jasno kaze cak ni Rami. Sta je sledece? Kada ce doci na red to da negde potpise da nemamo teritorijalnih pretenzija prema Kosovu - sto je potpuno isto sto i priznanje? On jednostavno nije dorastao da zastupa interese Srbije u ovom vremenu, ova konferencija je vise nego dovoljan dokaz ma sta mediji nafilovali svojim bombasticnim naslovima.

  • Rade

    13. oktobar 2016 | 23:38

    Podhitno prekinuti planove izgradnje auto puta iz Pristine! Nije u nasem vec u Albanskom interesu da nam se infiltriraju ovde i nastave napredovanje ka jugu Srbije. Ispastacemo veliko ako se ne ujedinimo oko ovoga!

  • Mirko

    13. oktobar 2016 | 17:45

    Dao je primer kako se svoji sunarodnici brane.A mi kada je trebalo da damo podršku R.S i Dodiku naši političari se nisu složili naprotiv bili su ptrotiv,znamo da je Dodik bio u pravu.Dosta je bilo ćutanja inače nas u skorije vreme neće biti.Od samog početka EU bila na stranu albanaca.Onako kako se mi branimo zapad će nas tako ceniti.Rad sam da predsednik Nikolić ovakav stav izneo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA