(VIDEO) Svako dete će uživati uz ove šarene loptice

Kad su mali, decu je obično teško naterati da rade nešto novo. Ali, uz BuBu NaNa emisije, lako će se zainteresovati da i sami probaju

  • 0

U najnovijoj epizodi, BuBu NaNa deci donosi šarene loptice i igračkice koje će zaokupiti pažnju svakog deteta, u vidu jednostavne forme koja se lako memoriše. Pustite ovaj video svom detetu i neka proba samo da napravi ovakvu igru.

Ovaj simpatični video iz T NOW produkcije prilagođen je za uzrast do 4 godine, a vaše mezimče će se uz njega umiriti i postati pametnije.

Kroz zanimljiv, šaren i pedagoški adaptiran video, novog edukativnog formata Telegraf Now televizije, vaši klinci imaju priliku da uče sve o svetu oko sebe. BuBu NaNa je serijal video-klipova, pomoću kojih će i naša deca konačno dobiti priliku da se zabavljaju i uče na SRPSKOM jeziku, kada god oni sami to požele, na internetu.

Uz T NOW, učiće boje, veličine, slova, životinje, biljke, oblike… Drage mame i tate, ovo nije za vas, ovo je za vašu decu. Uživajte!

Ne propustite i ostale BuBu NaNa epizode:

(VIDEO) Kako da umirite dete i ujedno ga naučite da broji!

(VIDEO) Da li vaši mališani znaju šta su DOMAĆE ŽIVOTINJE? Evo prilike da uz BuBu NaNa nauče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA