Comtrade System Integration postao licencirani solution partner Microsofta u BiH

Za prestižni status ova kompanija se kvalifikovala na osnovu svojih dosadašnjih rezultata u inovacijama

  • 0

Kompanija Comtrade System Integration Adriatic potpisala je partnerski ugovor o saradnji sa kompanijom Microsoft čime je zvanično postala Microsoft LSP (Licensing Solution Provider) u Bosni i Hercegovini.

Za prestižni status ova kompanija se kvalifikovala na osnovu svojih dosadašnjih rezultata u inovacijama, inžinjerskim resursima i izvrsnosti u primeni Microsoft cloud rešenja u Jadranskoj regiji. Comtrade System Integration Adriatic već ima LSP status u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Comtrade System Integration Adriatic od sada je u mogućnosti da ponudi kompletan portfolio Microsoft cloud usluga svojim klijentima i u Bosni i Hercegovini. Osim što nudi Microsoft rešenja, Comtrade System Integration Adriatic osnovao je i stručno sedište -Adriatic Microsoft Competence Centar, koji će promovisati najbolje prakse i obučavati klijente kako da dobiju maksimum iz Microsoft rešenja u području mašinskog učenja, veštačkee inteligencije, prediktivne analitike i digitalizacije radnih mesta.

- Budućnost poslovanja je u prihvatanju i primeni digitalnih tehnologija. Naši timovi sertifikovanih Microsoft profesionalaca rade sa svojim partnerima i klijentima širom sveta kako bi predstavili najnovije inovacije u području clouda, big data analitike, sigurnosti, hibridnih cloud okruženja, alata za poslovnu saradnju i drugih Microsoft tehnologija - rekao je Damir Fetahagićgeneralni direktor Comtrade System Integration – Sarajevo.

Foto: Promo

- Čast nam je što nas je Microsoft izabrao da budemo licencirani Solution Provider u Bosni i Hercegovini. Ovakav status je ključni korak u našoj misiji da omogućimo kompanijama u regiji da što bolje sarađuju, da ponude što bolje usluge svojim kupcima i da prihvate nove mogućnosti tako što će primeniti Microsoft cloud tehnologiju u digitalnoj transformaciji. Microsoft jeste i uvek će biti organizacija koja je osnovana na partnerskom ekosistemu svetske klase. Naš uzajamni uspeh leži u uspehu naših kupaca. Pristup ujedinjenog partnerstva stvara zajedničke, transformacijske i jedinstvene mogućnosti za naše klijente - rekao je Omar Krivošijadirektor Microsofta za Bosnu i Hercegovinu.

Comtrade System Integration Adriatic je formirao predan tim profesionalaca koji će doneti nova poslovna iskustva klijentima u Bosni i Hercegovini, u sektorima kao što su bankarstvo, osiguranje, telekomunikacije, zdravstvena zaštita, energija te komunalne usluge i javni sektor. Tim Microsoft stručnjaka širom Jadranske regije je spreman da pruži podršku ovoj novoj operaciji.

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA