≫ 

Branislav Lečić o saradnji s Batom Živojinovićem: Kada je počeo da vitla sa "šarcem" svi smo se našli na zemlji! (VIDEO)

Glumačka legenda Velimir Bata Živojinović napustio nas je u 83. godini, a o njegovom životu govorio je glumac Branislav Lečić

  • 1

Gotovo da nema poznatijeg glumca na prostoru bivše Jugoslavije koji nije glumio sa Velimirom Batom Živojinovićem u nekom od njegovih 280 filmova.

BATA UMRO U SNU: O detaljima smrti LEGENDE pričaju ljudi koji su do poslednjeg sata bili sa njim!

Branislav Lečić, koji je sa ovim doajenom glumišta sarađivao na brojnim projektima, poput "Sivog doma", "Tri karte za Holivud" ili "Igmanskog marša", kaže da je Bata uvek donosio novi pristup na scenu.

GLUMCI I POLITIČARI U SUZAMA ISPRED BATINE KUĆE: Opraštaju se od legende! (VIDEO)

Svojim neformalnim ponašanjem unosio je vedrinu i pomagao kolegama, da se na što prirodniji način prikažu i pokažu gledalištu.

Nebrojene su anegdote koje je Lečić doživeo sa Batom na setu. U razgovoru za Telegraf NOW ispričao je kako se cela glumačka i produkcijska ekipa našla na zamrznutoj bosanskoj zemlji, kada je Bata pošeo da vitla svojim "šarcem", od koga se nije odvajao u filmu "Igmanski marš".

Ipak, osmeh ostaje glavna asocijacija na legendu jugoslovenskog i srpskog glumišta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сава

    24. maj 2016 | 10:06

    Док си ти био министар културе,Бата је седео кући! То сви знају лицемеру!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA