≫ 

(VIDEO) Konoplja kao lek! Gost jutra jedini legalni proizvođač u centralnoj Srbiji

Da li konoplja treba da bude legalna za medicinsku upotrebu? O ovoj temi razgovaraju novinarke portala Aska i molekularni biolog Miroslav Ivić. Šta vi mislite o ovome?

  • 10

Svakog radnog jutra od 9:30 do 10:00, na portalu Telegraf i Facebook stranici možete da pratite jutarnji LIVESTREAM. Svaki put drugi autor i druga tema za posetioce Telegrafa i internet televizije Telegraf NOW o aktuelnim dešavanjima i malim stvarima koje život znače.

Još interesantnih priča pogledajte na sledećim linkovima:

(SKRIVENA KAMERA) 2500 DINARA ZA SEKS? Snimak iz prve ruke

(VIDEO) Petočlana porodica će morati da živi ispod mosta

Jedan dan u Riju: od pokrivene odbojkašice, preko golih guza, do gej prosidbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. avgust 2016 | 19:14

    Konoplja TREBA da bude legalna za medicinsku upotrebu, i ne samo medicinsku nego i za rekreativnu, građevinsku, modnu, autoindustriju, i sve ostale svrhe jer Konoplja ina primenu u svim sferama ljudske istorije od pre 5000 hiljada godina do danas. Konoplja je najlekovitija biljka na planeti zemlji, zato je stavljena van zakona. Naučno je dokazano da THC iz konoplje ubija ćelije raka. Ne samo to. Svako ljudsko biće je rođeno sa endocanabinoidnim sistemom u organizmu koji reguliše sve druge sisteme..imunoloski.. Nervni.. Itd. Konoplja leči preko 700 (sedam stotina) bolesti.. Ili stanja izazvanih bolešću, za to postoje naučne studije koje su sprovedene od kraja 60ih na ovamo. Konoplja treba da bude oslobođena.. Jedan zasad konoplje na recimo njivi 50 x 50 može da pogoni 1 automobil 6 meseci sa biodizelom koji se dobije iz same biljke. Konoplja je lek i sve ostalo za ljudsku rasu. Jedino u semenkama konoplje postoje masne kiseline neophodne za ljudski organizam i njegovo preživljavanje. Svako od nas u mozgu ima kanabinoidne receptore tako da smo predodredjeni da primamo kanabinoide iz konoplje. Obrazujte se. Konoplja je lek.

  • Da Penzioner

    11. avgust 2016 | 20:20

    Dali gospodin zna da je konoplja do šezdeset i neke qodine sejana najviše u sumadji za odeću mi u levcu imamo i sada platno

  • Milan UEFA SUPPORTS TERRORISM

    11. avgust 2016 | 19:05

    Cista laz.Sve dolazi iz glave,kako bol tako i sreca,tuga,radost."Slucajno" znam(o mom pokojnom kumu je rec)da nista ne pomaze,sem morfijuma do neke faze,da smanji bol a narocito ne kanabis.Dao je brdo para i kada sam ga pitao pomaze li,da li ista oseca,odgovor je bio Ne.Covek se hvata za svaku slamku pa je i ta ideja sa kanabisom.Samo je velika para u pitanju i naravno vrsta droge da se zakonski valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA