≫ 

Telegraf na Sajmu nautike: Zavirite sa nama u najskuplji PRAVOSLAVNI hram na vodi (VIDEO)

Sajam nautike u Beogradu jeste mesto gde obični smrtnici mogu samo da pare oči i da sanjare. Ipak jedan čovek skupocenim plovilima pokušava da doda dozu anđeoske duhovnosti

  • 2

Iako „pomalo egzotičan, pomalo ekstravagantan“, Sajam nautike, lova i ribolova iz godine u godinu okuplja sve više izlagača, a ima i sve brojniju publiku. Sajam je specijalizovan za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, kao i za sve druge sportove vezane za vodu i otvoreni prostor.

Među eksponatima sve više je ekskluzivnih jahti, glisera, jedrilica, čamaca, brodskih i vanbrodskih motora. Sajamskoj ponudi mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije, a izlagački program prilagođen je i ljubiteljima Save, Dunava i ostalih segmenata nama dostupne „kontinentalne nautike“.

Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije. Ekologija i bezbednost na vodi postale su neizostavne teme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. mart 2017 | 14:56

    Pa dokle bre vise skrnavljenje vere i svetaca zarad licne promocije i dokazivanja-voz,brod,sta je sledece

  • Nele ∆¶

    17. mart 2017 | 18:00

    Nauticka milja !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA