≫ 

(SKRIVENA KAMERA) Startovali smo Beograđanke s NOVOM MEČKOM i STARIM OPELOM! Šta mislite u koji auto su ušle?

Zamislite da vas na ulici zaustavi čovek u automobilu, i zatraži vam malu uslugu. Da li ćete isto odreagovati ako je u pitanju prosečan automobil, ili ako vredi čitavo bogatstvo? Pogledajte kako su se Beogarađanke snašle i da li su bile ljubazne. Po našem mišljenju, neke čak i previše.

  • 29

Da li uhvatite sebe da se ponašate drugačije u društvu osobe na kojoj se vidi da ima novca? Da ovo proverimo, uradili smo mali eksperiment, a kao ciljnu grupu izabrali smo devojke iz Beograda.

Da li su neke devojke iz našeg glavnog grada sponzoruše, ili jednostavno vole dobre automobile, ne znamo. Možemo samo da dodamo, devojke, pazite sa kim ulazite u auto, nikada ne znate ko je za volanom.

Pogledajte i druge priloge iz naše produkcije:

(VIDEO) Odsekla sebi prste UŽIVO

Ako imate kućnog ljubimca ovo MORATE DA PROBATE (VIDEO)

 (VIDEO) Japanski fotograf Juja Macuo pravi neverovatne fotografije Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikolasWhite

    25. jul 2016 | 21:16

    Svaka cast, jedino vi imate hrabrosti za sve, ali lose ste uradili. To se muva devojka, a ne pita se za ulicu, ni sponzorusa sigurno ne bi usla u nepoznat auto, kakva su vremena, vi ste testirali da li su pametni i dali bi usli sa nepoznatom osobom. Maco, oces na rucak, nisam odavde, Hocu, necu, i to je to.

  • ime

    25. jul 2016 | 22:23

    Haha dobro je. Istini, svi se ponasaju drugacije prema ljudima sa lovom..poznata stvar. Vrh klip

  • Zoran

    25. jul 2016 | 22:28

    "Da li uhvatite sebe da se ponašate drugačije u društvu osobe na kojoj se vidi da ima novca?" Da, ali se trudim da to ispravim cim osetim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA