Teme: baka

Tinejdžerka iz Kalifornije umesila kolačiće od pepela pokojne bake, a onda je uradila nešto još bizarnije

Rešena misterija leša u Jelašnici: Bratanac prepoznao baka Ljubicu po jednoj stvari posle 3 meseca

Baka Jelka se nikad nije udala zbog kreveta: Ovo je njena tužna priča (FOTO)

Baka Dana je ispred Lidla došla u 4.50 i čekala na vetru da prva uđe unutra, a u 8 je krenula frka oko kolica (VIDEO)

Umro joj je muž, pa je odlučila da istetovira njegovo ime na grudima, a onda je nastavila sa vampirima i vukodlacima (VIDEO)

Užas u selu kod Apatina: Upali baki u kuću, pretukli je kocem i uzeli 400 evra

Rekla je baki na samrti da joj pošalje puno novca kada dođe u raj, a onda se to zaista i desilo

Vrata ordinacije 11 kriju priču bake iz Velikog Gradišta koja je najveći strah svakog od nas: Skoro je slepa i sama na svetu. A vi probajte da ne zaplačete!

Baka Grozda ima 100 godina i 37 unučadi i praunučadi: Rano je ostala bez oca i muža, ali je s potomcima našla spokoj (FOTO)

Ubila se žena skokom sa zgrade u naselju Braće Jerković: Popela se na stolicu i skočila u smrt

Majka (81) po drugi put podarila život sinu: Rodila ga pre 57 godina, a sada ga spasila od sigurne smrti (FOTO) (VIDEO)

Novi detalji stravičnog napada na Čukarici: Teško povredio trudnicu i baku iz improvizovane pucaljke

Aligator je pojeo bakinog konja, a ona mu je spremala osvetu 3 godine: Na kraju ga je lako ubila, iako je težak 260 kilograma (FOTO)

Jeziv snimak pijanca koji prebija staricu zgrozio svet: Nesrećna žena pljuvala krv i zube dok je njenom glavom udarao o zemlju (VIDEO)

Baka (60) platila kartu za bazen sa parkingom pa je to bukvalno shvatila: Zbunjeni spasioci nisu mogli da veruju svojim očima (FOTO)

Nišlijka je napravila žurku za pamćenje zbog razvoda, a sada baka njenog bivšeg muža ima jedno važno pitanje za nju (FOTO)

Nameračili se na pogrešnu damu: Trojica napadača pokušala da otmu auto starici, a onda je ona uradila nešto neočekivano (VIDEO)

Baka Joka Kutlača se udavala 17 puta, a sad je stavila tačku na bračni život: Ne ludiram se više, dosta je bilo, a bila sam veliki bekrija

Studentkinja pronašla pravo bogatstvo u bakinoj garaži: Dva skupocena automobila su tamo skupljala prašinu već decenijama (FOTO)

Katastrofa u domu za stare: Vezuju ih i ostavljaju da leže uneređeni! Baki nisu davali lekove, a onda su nasrnuli na mene!

On mi je muž, ne tata: Studentkinja se udala za 34 godine starijeg muškarca jer joj je u krevetu s njim "vrlo vruće" (FOTO)

Ana je srela baku (80) koja je krenula da skoči u Dunav, a onda je uradila najlepšu stvar na svetu (FOTO)

Čudovište je baka Radojki upalo kroz prozor, bolesnik se iživljavao 5 sati nad njom, pa je pokrao: A tvrdi da je bio sa njom u vezi! (FOTO)

Centar za socijalni rad: Baka sa psom koja spava u kolicima u Pančevu ne želi u dom. "Izgleda da joj je životni stil da vreme provodi na ulici"

Nestala baka (88) u Jelašnici: Odvela kozu na pašu, danima od njih nema ni traga ni glasa (FOTO)

Pronašli smo baku koju su deca izbacila na ulicu u Pančevu: Tukli su me, oteli stan i ostavili da gladujem. Mom keru su glavu polomili (FOTO) (VIDEO)

Odbačena baka spava nasred ulice u Pančevu, uz nju je samo pas lutalica sa kojim je podelila svoj prekrivač. Ova fotka slama srca!

Iskoristila je svoju baku da testira vernost dečka, ali ono što se dogodilo ostavilo je sve u šoku (VIDEO)

Baka Anđelka (100) preživela je najstrašnije mučenje u logoru: Sad živi od vage pored koje nepomično sedi kod Starog Merkatora

Baka Olga (87) je simbol Kalemegdana: U devetoj deceniji prodaje suvenire po vrućini i hladnoći i uvek je nasmejana (FOTO)