Teme: Bane Čolak

Banetu ispao ponos iz bade mantila dok je pričao sa Stanijom: Čolak pocrveneo od sramote! (VIDEO)

Neviđeno u srpskom rijalitiju: Bane Čolak obrijao glavu zbog Zerine! (VIDEO)

Bane čuo da je Zerina obrijala glavu i izbezumljen otišao do nje, evo kako je reagovao kada ju je ugledao! (VIDEO)

"Vlada je monstrum!" Bane opleo po Todoroviću nakon što je urlao na Zerinu, a onda je Ljuba komentarom pokopala Čolaka! (VIDEO)

Bane pred Stanijom imitirao Kristijana: Dobrojevićeva prasnula u smeh, a onda je Čolaku poručila jednu stvar! (VIDEO)

Stanija usred otkrivanja istine o Vladimiru zanemela od šoka kada je videla kako zadrugar iznosi Krunićku u jezivom stanju! (VIDEO)

"Je l' znaš da sam na lekovima?!" Uplakana Zerina napala Staniju, spomenula Baneta Čolaka, pa iznela strašne detalje (VIDEO)

Isplivala prepiska! Ovo je šokantna istina o priči da je Zerina abortirala dete Baneta Čolaka (FOTO)

Jezivi jecaji odzvanjali Zadrugom: Zerina se valjala po podu i plakala, Miljana i Jelena Krunić joj pritrčale u pomoć! (VIDEO)

Zerinina majka očajna zbog skandala oko silovanja njene ćerke: Banetovo ime ne želi ni da izgovori, a evo šta poručuje Zorici Marković!

Rasulo u Zadruzi! Zerina ispolivala Baneta vodom, a kada joj je pomenuo silovanje, zaletela se i udarila ga pesnicom u glavu! (VIDEO)

Biće neizvesno do samog kraja: Ova četiri učesnika su nominovana za izbacivanje iz Zadruge (VIDEO)

Zerina poludela od besa nakon Banetovih reči, zaletela se na njega i udarila ga, obezbeđenje je jedva obuzdalo! (VIDEO)

Zerina i Bane direktno nominovani za izbacivanje iz Zadruge! Veliki šef bio nemilosrdan, ukućani prebledeli od šoka zbog pisma! (VIDEO)

"Bezobraznica nezahvalna i balava!" Zarina skočila na Maju zbog Baneta, umalo izbila žestoka tuča, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

Bane vređao Zerinu na nacionalnoj osnovi, u Zadrugu stiglo pismo sa paprenom kaznom! (VIDEO)

Prva velika ispovest Zerinine majke: O ćerkinom silovanju, da li će joj biti oduzeto dete, uznemirujućim Banetovim pozivima u 4 ujutru! (FOTO)

Bedniče, koliko si jadan da pevaš o onome što nemaš?! Miki uleteo u radijsku emisiju i isprozivao Baneta kao nikad pre! (VIDEO)

Izveo sam je iz bolnice i bio uz nju, molio je da to ne radi! Bane ispričao da je Zerina abortirala njegovo dete, ona počela da viče, nastao haos! (VIDEO)

"Prebiću te kao stoku!" Ša i Bane Čolak se žestoko posvađali, reper besneo po kući, umalo izbila žestoka tuča! (VIDEO)

"Odgovaraće za ovo!" Majka Dorotee Jovanović prokomentarisala snimak na kojem Čolak zavlači ruku njenoj ćerki ispod majice dok spava! (VIDEO)

Zerina pokazala džinovske grudi, razmenila vrele dodire sa Vladom, pa otkrila ko je jedina osoba kojoj u 2019. duguje izvinjenje (FOTO)

"I ti si tukla Slobu, pa šta?!" Luna napala Zoricu zbog Baneta, ona skočila na krevet i održala joj predavanje posle kojeg je zaćutala! (VIDEO)

"Sve sam slikao sa terase!" Bane opleo po Zerini, pa otkrio čime je ucenjuje! (VIDEO)

"Ne znam ko glasa za ovog degenerika": Miki ga žestoko izvređao kada je saznao da on ostaje u Zadruzi, a da drugi učesnik napušta rijaliti! (VIDEO)

Zerina rasplakala žiri emotivnim nastupom, Bane jedva zadržao suze, a u jednom momentu ni sama nije mogla da dođe do daha! (VIDEO) (FOTO)

Bora napustio Zadrugu, Bane na stubu srama, izbacivanje pomereno... Nominacije napete do samog kraja, evo ko ide u izolaciju sa Čolakom! (VIDEO)

Zadruga Specijal: Rat Lune i Kije ne prestaje, dok je Bane Čolak u opasnoj psihičkoj krizi (VIDEO)

Ukućanima pušten snimak na kojem Bane seksualno napada Doroteu, Zerina u suzama istrčala napolje, a komentar sudije sve je šokirao! (VIDEO)

Nakon što je seksualno uznemiravao Doroteu dok je spavala, Bane se oglasio i tvrdi da je ona tražila da legne pored njega (VIDEO)