Teme: Biljana dragojević

"Spremite advokata za tužbe!" Stanijin PR uputio žestoku poruku Davidovoj majci (FOTO)

Davida raskrinkala rođena majka! Pogledajte prepisku koja dokazuje da Dragojević laže da nije verio Aleksandru (FOTO)

Aleksandra Subotić iznela užasne detalje: Davidova majka je završila u bolnici kad sam otišla iz njene kuće! (VIDEO)

Pitali smo Davidovu majku šta mu znači izjava da mu je posao sa girosom "paravan za mnoge stvari" i čime se zaista bavi

Zadruga Specijal: Kada je osuđena Sanja Stanković za prostituciju, i da li je Biljana Dragojević promenila mišljenje o Aleksandri Subotić! (VIDEO)

Ana Korać se "prala" nakon što su je gledaoci napali jer je Davidovoj mami pokazivala srednji prst, a onda joj se direktno obratila

"Koja bi majka prihvatila tako nešto?!" Davidova majka surovo o Ani Korać, nakon priče da će biti saslušana zbog uhapšenog makroa Mihaila

"Bez obzira na to što on ima 30 godina, on je klinac": Aleksandra progovorila o Davidu, pa rekla šta zaista misli o njegovoj mami Biljani (VIDEO)

"Sram da te bude": Biljana Dragojević pobesnela na Aleksandru, a jedna stvar joj se posebno nije dopala (FOTO)

"Falilo mi je da popričam sa njim": Biljana Dragojević progovorila o sinu Davidu, Ani Korać i Aleksandri Subotić (VIDEO)

"Došli su da me izbace iz kuće!" Aleksandra Subotić ispričala šta je doživela od Davidovog očuha i sestre nakon što ju je on prevario sa Anom! (VIDEO)

Oglasila se Davidova majka nakon priče da joj je Mungos razbio telefon i da je navodno nasrnuo na nju i Subotićevu!

"Mungos je polupao telefon i hteo je da nas prebije": Aleksandra iznela šokantne tvrdnje pred Davidom! (VIDEO)

"Razočarana sam i besna!" Davidova majka tvrdi da Aleksandra laže, a kad David čuje šta je sve rekla za Anu - odlepiće!

David izgovorio Aleksandri reči koje slamaju srce, ona pukla, počela da plače, a reakcija Ane Korać je šokantna! (VIDEO)

"Čija je tarifa veća? Mrtva trka!" Stanija i Ana se mrze godinama, otkriveno i zbog čega, a evo šta na to kaže Davidova majka!

"Biću uvek najgori..." David se rasplakao, ne može da podnese to što ga porodica ne podržava, Ana ga tešila! (VIDEO)

Davidova majka otkrila šta je jedino rekla Aleksandri Subotić pred ulazak u Zadrugu

"Dve nedelje nisam spavao sa Anom, uvek neko spolja mora da se*e!" David očajan, priznao da mu ništa ne ide (VIDEO)

Davidova majka se oglasila nakon što je se sin javno odrekao zbog Ane Korać, pa otvoreno priznala: Ostajem pri svom stavu!

"Previše se zaigrala!" Strašne izjave Ane i Davida upućene njegovoj mami, on joj javno poručio da neće živeti sa njom! (VIDEO)

“Ona me ne zanima!” Ana surovo oplela po Davidovoj majci, a onda joj se i sin obratio i poslao joj jasnu poruku! (VIDEO)

"Ona je loš čovek i gadi mi se, a moj sin je naivan!" Davidova majka oplela po Ani, ne može da prežali što je Aleksandra otišla iz njene kuće sa ćerkom

Velika ispovest Davidove majke: Zašto je Aleksandra stvarno napustila njenu kuću, ko je kriv za raskid i šta će prvo reći sinu kad izađe iz Zadruge (VIDEO)

"Jako sam loše od juče, završila sam na Urgentnoj klinici": Davidova majka priznala da je bila u bolnici, pa progovorila o zdravstvenim problemima

Ekskluzivno, prva velika ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, životu sa njegovom majkom, razgovorima sa psihijatrom (VIDEO)

"Nju fudbaleri dobro znaju!" Davidova majka surovo oplela po Ani Korać, iznela detalje koji će Dragojevića dovesti do ludila!

Za stolom muk, on je jedva govorio: David se gušio u suzama zbog brata, Ana jedva izdržala njegovu potresnu ispovest! (VIDEO)

David se konačno čuo sa majkom, ona ga žestoko iskritikovala i brutalno oplela po Ani, a kada se javio njegov prijatelj nastao je haos! (VIDEO)

"Ne može mama da mi se meša u vezu!" David uveravao Anu da niko ne može da ih razdvoji! (VIDEO)