Teme: dalas

Drama u Dalasu: Srušio se kran u centru grada i pao na zgradu. Jedna osoba poginula, dve kritično, ima još povređenih (VIDEO)

Najtužnija prva dama: Preživela je smrt dece, muževi su je varali, ali je jedan muškarac obožavao Džeki Kenedi

Serijski ubica gušio starice i krao nakit: Svi su mislili da su umrle prirodnom smrću, a jedna je čudom preživela i razotkrila niz ubistava

Kenedi je ubijen zbog malih zelenih: Najstrašnije teorije zavere o atentatu od pre 55 godina lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)

Snimak ptica koje od siline vetra ne mogu da lete, masovno dele svi: Ovo je prava istina o "užasu sa Filipina" (VIDEO)

Policajka greškom ušla u susedni stan, pa ubila komšiju misleći da je provalnik

Otac iskasapio bebu od 16 meseci: Scena je bila stravična, kuhinjski nož je nađen krvav, a u stanu se osećao miris marihuane (FOTO)

Majka upucala u glavu lopova koji je hteo da odveze auto sa njenom decom unutra: Nisam ubica, samo štitim šta je moje (FOTO) (VIDEO)

Žena tokom leta visila kroz prozor aviona nakon eksplozije motora, drugi putnici je vukli da ne ispadne. Na kraju je umrla (FOTO)

Deka ima bolje "pločice" na stomaku nego većina momaka: Svaki dan vežba i uvek jede iste stvari (FOTO) (VIDEO)

Muškarac je ušao u garažu sa maljem. Zamahnuo je, staklo je letelo na sve strane a 12 policijskih automobila je uništeno u sekundi (VIDEO)

Džeki je ubila Kenedija?! Podigla je ruku ka njegovom grlu, usledio je bljesak. Ovaj snimak predstavljaju kao dokaz (FOTO) (VIDEO)

Haos u SAD dok je Tramp na turneji po Aziji: Uhapšen jer je hteo da pobije "sve bele policajce" u Beloj kući!

Zaustavio je crni automobil, otvorio zadnja vrata i uradio najodvratniju stvar koju čovek može da uradi prijatelju! (VIDEO)

Krvavi pir u Teksasu: Naoružani napadač ubio osam osoba! (FOTO) (VIDEO)