Teme: David Dragojević

"Zbog majke mi treba psihijatar!" David se usred noći Ani žalio na Biljanu, pa otkrio da razmišlja da pobegne iz Zadruge! (VIDEO)

Aleksandra Subotić donela odluku o povratku u Zadrugu! (FOTO)

Davidova majka se oglasila nakon što je se sin javno odrekao zbog Ane Korać, pa otvoreno priznala: Ostajem pri svom stavu!

"Previše se zaigrala!" Strašne izjave Ane i Davida upućene njegovoj mami, on joj javno poručio da neće živeti sa njom! (VIDEO)

“Ona me ne zanima!” Ana surovo oplela po Davidovoj majci, a onda joj se i sin obratio i poslao joj jasnu poruku! (VIDEO)

Ana zajahala Davida, a onda je diskretno počela da ga dodiruje na bezobraznom mestu (VIDEO)

"Ona je loš čovek i gadi mi se, a moj sin je naivan!" Davidova majka oplela po Ani, ne može da prežali što je Aleksandra otišla iz njene kuće sa ćerkom

David posle 2 meseca video Aleksandru i poslao joj je poruku koja će je razbesneti! (VIDEO)

Aleksandra objavila gologrudi selfi, pa uputila poruku koja će Davida baš zaboleti! (FOTO)

Voditelj pitao Davida zašto Anu zove Aleksandrinim imenom: On se načisto zbunio, a evo kako je Koraćeva reagovala (VIDEO)

Ana stenjala tokom akcije sa Davidom, treslo se staklo tuš-kabine, a onda joj je dodao seksi stvarčice! (FOTO)

Krv šikljala na sve strane, ušivali su ga na živo, bila i policija! Lazar izneo stravične detalje nakon što se vratio sa zavijenom glavom! (VIDEO)

Posle žestokog okršaja sa Miljanom, Davidu razbijena glava: Evo kako izgleda i šta je rekao nakon posete lekaru (VIDEO)

Miljana pogodila Davida i Lazara šoljom u glavu, oni jaukali od bolova, obezbeđenje je jedva obuzdalo! (VIDEO)

Zadruga Specijal: Otkrivamo šta zadrugari rade u tuš kabini! (VIDEO)

Velika ispovest Davidove majke: Zašto je Aleksandra stvarno napustila njenu kuću, ko je kriv za raskid i šta će prvo reći sinu kad izađe iz Zadruge (VIDEO)

"Jako sam loše od juče, završila sam na Urgentnoj klinici": Davidova majka priznala da je bila u bolnici, pa progovorila o zdravstvenim problemima

Ekskluzivno, prva velika ispovest Aleksandre Subotić: O prevari, Ani i Davidu, životu sa njegovom majkom, razgovorima sa psihijatrom (VIDEO)

Ani Korać neće biti svejedno! Aleksandra Subotić napustila dom Davidove majke, evo gde će sada živeti! (FOTO)

"Nju fudbaleri dobro znaju!" Davidova majka surovo oplela po Ani Korać, iznela detalje koji će Dragojevića dovesti do ludila!

Ana i David napustili Zadrugu: Nakon pisma Velikog šefa bili su šoku i krenuli su prema kapiji (VIDEO)

"Sve kamiondžije su prešle preko tebe!" Ljuba izvređala Staniju rečima od kojih su bolele uši, a onda joj u besu pomenula trudnoću! (VIDEO)

Ana će pobesneti kada za ovo sazna! Aleksandra Subotić objavila snimak sa Davidom, a jedan komentar sve govori! (FOTO)

Aleksandra Subotić se oglasila povodom Dana zaljubljenih, a evo šta je poručila! (FOTO)

"Ako želiš da budeš sa njom, budi..." Ana i David posle svađe razgovarali 30 minuta, gledali se oči u oči, a na kraju je palo pomirenje! (VIDEO)

Bio je napolju sat vremena: David se vratio u Zadrugu, evo šta je prvo uradio! (VIDEO)

Došle su po njega i odvele ga! David Dragojević hitno izveden iz Zadruge! (VIDEO)

"Ona je ku*va! Nije zaljubljen, samo pijan može da ima seks sa njom!" Aleksandra oplela po Davidu i Ani, pa spomenula njegovu majku! (FOTO)

"Nisam mu ja Aleksandra!" Ana i David se žestoko posvađali, on skočio na nju, Koraćeva počela da lije suze, on jecao u Pabu! (VIDEO)

Amidžić iznenadio Anu i Davida! Usred emisije im pustio Aleksandrin snimak, a njihova reakcija razbesneće Subotićevu! (VIDEO)