Teme: Deda

Vladova mašina ima pola veka, najstarija je u Ruskom Selu, a i dalje "šije" sve moderne: Zahvaljujući svom dedi, on danas izdržava porodicu (FOTO)

Princ Hari je slika i prilika ovog čoveka: Fotografije koje su zapušile usta svim glasinama o njegovom "pravom ocu" (FOTO)

Deda zlostavljao unuku i slao joj jezive poruke: Kada je otkrila njegove gadosti, doživela je novi šok

Dodik postao deda po šesti put, stigao unuk Novak: Od sreće zapevao na graničnom prelazu (FOTO)

Ovo su beogradski Boni i Klajd: Sreli smo zaljubljeni par koji krši zakon na metar od policije nasred Bulevara kralja Aleksandra

Neverovatne rodbinske veze nestalog saudijskog novinara: Blizak rođak najbogatijeg trgovca oružjem, a povezan je i sa Dajaninim ljubavnikom (FOTO)

Imam kuću na moru, dva bazena i penziju 75.000 dinara, a živim sam: Pozvali smo broj sa oglasa o kome priča Srbija (FOTO)

Preslatka Engleskinja ima čak 25 imena: Njena porodica ima opravdanje za to, ali razlog je veoma bizaran

Uznemirujući detalji brutalnog ubistva u Sremskim Karlovcima: Leš čoveka pronađen u šumi bez lica, majka nema ni za sahranu

Deka Ljubiša pronađen kraj pruge u Leskovcu

Nestao deda Bane (83): Poslednji put viđen u naselju Braće Jerković i od tada mu se gubi svaki trag (FOTO)

Bahati deda udario bajkera u glavu a odmah se zatim našao na podu miran kao bubica (VIDEO)

Umro deka Dragoljub, najstariji u svojoj zemlji: Rođen 1909. godine, imao je 33 potomka, a neke je i nadživeo (FOTO)

Luter (98) pešači 19 kilometra po kiši i opasnom vremenu da bi video svoju bolesnu ženu: U braku su 50 godina i on ne može da živi bez nje (FOTO) (VIDEO)

Zagrlila sam ga i počeli smo da tonemo... videla sam samo njegovu kosu: Kako je deda invalid dao život za unuku (13) u Dunavu

Hrabri deda je spasao unuku, a dao svoj život: Milorad je skočio u vodu bez razmišljanja, iako nije imao jednu ruku

Leskovčanin neće praviti žurku, ni duvati svećice: Napunio je 100 godina, zna tajnu formulu, ali nema sa kim da slavi rođendan (VIDEO)

Deka Zoran je sa unukom đuskao na Lovefestu. Mnogi mu kažu: "E, ovaj matori došao". Ali, ništa ne zaustavlja njihovu dobru žurku (FOTO)

Moj deda je Hrvat, a postala sam predsednica Vlade Srbije! Ana Brnabić emotivno branila Vučića od napada iz Hrvatske (VIDEO)

Jedan od otmičara dede Jelene Đoković slao njenim roditeljima preteće poruke

Uhapšen i drugi osumnjičeni za otmicu dede Jelene Đoković: Vezali su ga, a od porodice tražili 2 miliona evra za otkup

"Pripremi 2 miliona evra ako hoćeš da ga vidiš živog": Otmicu Jeleninog dede je planirao još u zatvoru, ideja mu sinula kada ga je video na TV-u

"Upomoć, upomoć! Losa vezan lisicama za banderu": Kako je komšija pronašao dedu Jelene Đoković u kukuruzima (FOTO) (VIDEO)

Najdivniji deka na svetu: Volontira na neonatologiji kako bi držao u naručju prevremeno rođene bebe. One ga prosto obožavaju (VIDEO)

Otmičari tražili 2 miliona evra za Jeleninog deda Milosava? Odvukli ga u njivu i vezali lisicama za dalekovod. Komšije opisale užas kroz koji je prošao

Novinarka pronašla mesto gde je ostavljen vezan deda Jelene Đoković: Sve je objasnila (VIDEO)

Jelena i Novak u šoku posle vesti o pljački: Hvala policiji, deda nije u stanju da daje izjavu (FOTO)

Opljačkan deda Jelene Đoković: Pronašli ga vezanog za banderu blizu kukuruzišta (FOTO)

Preminuo deda koji je nožem napao devojčicu u Nišu i popio "Aće"

Deku iz Borče supruga poslala da izreklamira kozje mleko: Poneo je papirić za banderu, a sada njihove "bjela i braon" neće moći sve da postignu