"Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil!" Đorđe David žestoko opleo po Kiji, a onda otkrio kad je upoznao Karleušu i gde su se sretali!

"Tuga... na licu, kompletnom telu, pojavi...": Dragana Mirković progovorila o stanju Jelene Karleuše, pa sa tugom ispričala šta je vezuje za pokojnu Divnu! (VIDEO)

Karleuša prvi put posle Divnine smrti objavila bezobrazno seksi sliku, ali je jednom stvari pokazala koliko tuguje za majkom (FOTO)

Jelena kupila zvezdu koja nosi ime njene pokojne majke Divne, a evo gde se tačno nalazi (VIDEO)

Na 40 dana od smrti Divne Karleuše na spomenik stavljena i njena slika (FOTO)

"Nemoj plakati nad mojim grobom! Ja nisam tu, nisam mrtva..." Karleuša objavila nikad emotivniju poruku za pokojnu majku koja tera suze na oči (FOTO)

Karleuša objavila jedan od poslednjih snimaka svoje majke iz bolnice sa lečenja: Divna sa osmehom na licu dok je ćerka snima (VIDEO)

"U moru problema i loših ljudi, oni mi daju motiv da se borim!" Karleuša otkrila ko joj daje snagu da prebrodi najteži period u životu (FOTO)

Jelena Karleuša mesec dana nakon smrti majke Divne poručila: Srce se pretvorilo u kamen... (FOTO)

Od tuge za majkom je skroz skratila kosu, a onda je Jelena drastično promenila frizuru: Razlog je samo jedan i mnogo je tužan (FOTO)

Mesec dana nakon Divnine smrti Jelena objavila tri broja, njihovo značenje je anđeosko, a iz jednog razloga ta poruka je mnoge iznenadila

Prve reči Jelene Karleuše nakon smrti majke Divne (VIDEO)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima