Teme: Đorđe David

"Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil!" Đorđe David žestoko opleo po Kiji, a onda otkrio kad je upoznao Karleušu i gde su se sretali!

Hristos Voskrese! Poznati vam čestitaju najveći hrišćanski praznik! (FOTO) (VIDEO)

Ovo se do sada nikada nije desilo! Diskvalifikovan takmičar iz Zvezda Granda, oglasila se Marija Šerifović i otkrila razlog! (FOTO)

Mariji i Davidu smo saopštili važnu odluku Saše Popovića koja se tiče njih dvoje: Pitali su nas da li smo ozbiljni, a onda su usledile hit reakcije! (VIDEO)

Đorđe David je izjavom punom tuge o pokojnoj majci rasplakao sve, a potresnim rečima opisao je godine u kojima se borio za njen život

Ovako izgleda prva emisija "Zvezde Granda" bez Jelene Karleuše u žiriju (VIDEO)

"Bravo, idioti! Napraviću ga invalidom!" Đorđe David se žestokom porukom oglasio nakon hapšenja manijaka iz tramvaja (FOTO)

Kao da sam sa anđelom razgovarao... Đorđe David se na godišnjicu Tošetove smrti emotivnim rečima prisetio tragično stradale zvezde (VIDEO)

Đorđe David morao da izabere između Kije i Lune, Karleuše i Marije Šerifović: Plakaćete od smeha kad čujete odgovore! (VIDEO)

Bekuta pred odlazak na snimanje "Zvezda Granda" progovorila o dolasku Đorđa Davida u žiri, pa uputila javno obećanje! (VIDEO)

Đorđe David progovorio o dolasku u Zvezde Granda umesto Lukasa: Ovo će biti ozbiljna bitka, a saveti članova žirija mi ne trebaju!

Jedva sam nastavio da pevam: Đorđe David ispričao šta se krije iza snimka sa devojčicom koja ga je do suza dirnula na bini (VIDEO)

FILM "PROKLETI PAS": Komedija kakvu još niste gledali u domaćim bioskopima (FOTO) (VIDEO)

NEČUVENO: Monstrum koji je odrao psa može da dobije samo do godinu dana zatvora! (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

PUKLO KUMSTVO: Politika zavadila Đorđa Davida i Rastka Jankovića

Ekskluzivno: Goli Đorđe David!