Teme: Gagi Djogani

"Lunči, ne brini, statisti će uskoro opet kući": Gagi novom objavom objasnio na kom mestu vidi svoju ćerku na kraju Zadruge (FOTO)

"Te žene su kod mene jele, pile i spavale..." Anabela ispričala sa kim ju je Gagi varao, pa priznala da je tražila odgovor na samo jedno pitanje

"Želimo da skupo zvuči i izgleda": Anabela i Gagi Đogani angažovali vrhunsku pevačicu koja će Luni držati časove pevanja!

"Možete samo u du*e da je poljubite!" Gagi objavio Luninu sliku, a zbog onoga što je poručio pokrenuo je lavinu komentara! (FOTO)

Da li biste znali da je on u pitanju? Pogledajte kako je Gagi Đogani izgledao kao dečak (FOTO)

Malo ko je znao da je ona otpevala najveće hitove '90-ih dok su pevačice samo otvarale usta, a sada je otkrila tajne grupe Fanki Dži i Đogani!

"Strašno je što joj zabranjuje da ustaje i priča!" Gagi Đogani besan na Marka, smatra da Luna više nema šta s njim da traži!

"Neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio": Gagi stao u Luninu odbranu i osuo paljbu po hejterima (FOTO)

Luna vrištala od sreće čim je čula Gagija, on joj održao lekciju, a kad je Marko ušao u govornicu, ni njega nije poštedeo! (VIDEO)

Gagi Đogani objavio prvu javnu sliku Lune Đogani: Na njoj je i Anabela, a raznežićete se kada je vidite (FOTO)

"Da nije sa Markom, bila bi drugačija prema Gastozu": Gagi prokomentarisao Lunino ponašanje nakon žurke i zamerio joj jednu stvar

Gagi progovorio nakon što je Marija rekla Luni da je otac ne podržava, prokomentarisao i ćerkin seks sa Markom: Čim vidim da su u tuš kabini...

Marija Kulić rekla Luni kako je Gagi ne podržava i sasula joj sve u lice, ona u neverici, ustala i obratila se produkciji, evo šta im je tražila! (VIDEO)

"Ne dirajte nas, mi ne diramo vas!" Gagi poručio Kiji i Slobi da se okrenu svojim životima, pa ispričao šta čeka Lunu čim izađe iz Zadruge!

"Nismo se mešali u njene odluke ni kada je pravila najveću životnu grešku!" Gagi se oglasio, a evo šta kaže o Luninoj vezi sa Markom! (FOTO)

Anabela vodi Lunu na ugradnju silikona čim izađe iz Zadruge, a evo šta Gagi misli o ćerkinoj odluci da poveća grudi!

"Deca sa posebnim potrebama da se brzo oporave!" Gagi se ponovo izblamirao i izazvao lavinu komentara! (FOTO)

Luna danas slavi 23. rođendan, a ovako su joj u ponoć čestitali mama Anabela i tata Gagi Đogani! (VIDEO)

"Voleo bih da se pomire": Gagi prokomentarisao raskid Lune i Marka, jednu stvar je posebno zamerio MIljkoviću

Luna će vrištati od sreće: Pogledajte kako Gagi namerava da iznenadi svoju ćerku i Marka Miljkovića u Zadruzi (FOTO)

Gagi se oglasio i jednom rečenicom prokomentarisao pomirenje Lune i Marka! (FOTO)

"Kad nisu pijani super se slažu!": Nakon žestoke svađe Lune i Marka oglasio se Gagi

"Više se "ne igramo rijalitija"": Gagi najavio obračun sa svim hejterskim stranicama koji prozivaju Lunu i porodicu Đogani, pomenuo i tužbe

"Alkohol joj je zabranjen, pije teške lekove": Gagi Đogani progovorio o Luninom psihičkom stanju i priznao šta misli o njenom seksu sa Markom

Đole Đogani otkrio zbog čega se Gagi naljutio na njega, pa progovorio o bratovoj finansijskoj krizi i duetu sa Kijom!

"Ukoliko se ne slažete sa njenim izborom, ne treba ni da ga pljujete": Gagi opširnim statusom prokomentarisao vezu Marka i Lune (FOTO)

"Prvi put mi se desilo da je gledam dok se ljubi s dečkom": Gagi progovorio o Luninom poljupcu sa Markom i otkrio čega se najviše plašio!

"Od prvog dana je imao plan da je osvoji, ona mu je samo džoker": Gagi Đogani tvrdi da je Marku pokvario koncepciju i da ga zato pljuje!

"Ološu, zapamtićeš dan kad si me upoznao!" Luna "proključala" od besa kad je Marko spomenuo Gagija, pljuštale brutalne uvrede! (VIDEO)

"Voleo bih da sve zaboravi": Gagi progovorio o novogodišnjim željama za Lunu, a onda se obratio Kiji i Slobi!