Svi sukobi u srpskoj kinematografiji: Pucala su prijateljstva i kumstva, napuštale uloge, a neke kolege nisu govorile decenijama

Isplivala stara fotografija Bregovića i Čole koja otkriva nepoznat detalj iz njihove prošlosti, o kojem nikada nisu govorili (FOTO)

"Zinula mu guz*ca za više para... kad je ostao sam nije imao šta da jede 2 godine!": Milić Vukašinović opleo po Bebeku! (FOTO)

Poginula Bregovićeva saradnica koja se utopila u Dunavu mesec dana pre tragedije objavila fotografiju koja sada izaziva jezu! (FOTO)

Poginula prelepa pevačica (34), kolima sletela u Dunav: Snimila veliki hit sa Bregovićem, slikala se za Plejboj, sanjala je o koncertu u Srbiji

Goran Bregović napravio spektakularan koncert: Arena se orila kada se on pojavio na sceni, a onda je više od 15.000 ljudu pevalo uglas! (FOTO)

Goran Bregović otkrio kako je nastao legendarni hit "Kalašnjikov", a tek da čujete gde! (VIDEO)

Nema veze za koga navijaš, uvek malo navijaš za Zvezdu: Goran Bregović ispričao legendarnu anegdotu o večitima u Meksiku! (VIDEO)

Majku, babu, dva ujaka i tetku su mu odveli u Jasenovac, deda mu je bio Solunac, a otac alkoholičar: Neispričana priča Gorana Bregovića

Brega pred koncert u Parizu jeo kiseli kupus, a onda poručio: Biće veselo, ko ne poludi, taj nije normalan (VIDEO)

Jedna je muslimanka, druga budista, treća pravoslavne veroispovesti: Ovo su prelepe ćerke Gorana Bregovića (FOTO)

25 najluđih izjava ex yu rokera: "Novi romantizam je nešto najgroznije što se pojavilo u muzici"

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima