Nesnosne gužve paralisale prestonicu: Ako idete ka centru ili Novom Beogradu, spremite se za haos (FOTO)

Amber Herd uzvraća udarac: Džoni Dep je tokom svađe uništio njen penthaus od 3 miliona dolara i ima dokaze za to! (FOTO)

Rusvaj u Zadruzi: Ljuba bacala sve pred sobom, letele šerpe i lonci po imanju, a onda je pošla da se osveti Karađorđu! (VIDEO)

Haos u Albaniji, Tirana pod opsadom: Demonstranti opkolili parlament, jake policijske snage blokirale ceo grad (FOTO)

Haos iza scene! Karleuša krenula ka garderoberu, nastala opšta drama, igračica pala, fotoreporter gurnut? (VIDEO)

Venecuela na ivici građanskog rata: Građani ustali protiv Madura, a vojska ga podržava. Ulice Karakasa gore (FOTO) (VIDEO)

Na Ibarskoj magistrali kolone po 15 kilometara u oba smera: Dva lančana sudara i neočišćen sneg izazvali havariju (FOTO)

Da li su žene aljkavije od muškaraca? U ženskom WC-u pojavio se kritični natpis, odmah su uletele u muški da vide šta je na njihovim vratima

Kolaps u centru zbog krana, a još ni popodnevni špic nije počeo: Haos može da potraje i celu noć, sve službe su na terenu (FOTO)

Gađale se flašama, ispolivale i obezbeđenje! Marijana i Dorotea se opasno zakačile, jedna bosa završila u zatvoru, a kad se umešala Zorica Marković nikome nije bilo dobro! (VIDEO)

Snežna oluja zahvatila Severnu Karolinu i Virdžinju: Nastao je haos u saobraćaju, otkazani su letovi, a stotine hiljada ljudi je ostalo bez struje (VIDEO)

"Prodana dušo!" Suzana poludela od ljubomore, pa zbog Rebeke urlala na Mikija! (FOTO) (VIDEO)

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima