Jelena Golubović diskvalifikovana iz Zadruge nakon što je uradila neoprostivu stvar!

"Hajde, ščepaj me za vrat!" Matora se žestoko posvađala sa Jelenom Golubović, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Mina nasrnula na Jelenu Golubović nakon što ju je rediteljka ispolivala kafom, obezbeđenje jedva obuzdalo razjarene žene! (VIDEO)

Zadrugari nasamarili Jelenu Golubović, pročitali joj lažno pismo Velikog šefa, ona srećna potrčala ka kapiji, a onda je usledio šok! (VIDEO)

Jelena Golubović žestoko isprovocirala Mikija, pomenula Suzanu, on je pljunuo i vređao, obezbeđenje je moralo da reaguje! (VIDEO)

Jelena Golubović i Ljuba se žestoko posvađale, želudac će vam se okrenuti kada čujete brutalne uvrede koje su uputile jedna drugoj! (VIDEO)

Jelena Golubović prekršila strogo pravilo, skočila i usred programa uživo iz sveg glasa vikala na voditelja! (VIDEO)

Jelena Golubović se popela na sto usred sastanka, zadrugari ostali u čudu, a ona je stalno ponavljala jednu stvar! (VIDEO)

Opšti haos u Zadruzi zbog raspodele budžeta! Miljana i Ljuba osule paljbu po Jeleni Golubović: Operi se dole, smrdiš! (VIDEO)

Jelena Golubović dobila ljubavnu poruku, otkrila sve o bivšem dečku, a onda se setila svoje najveće ljubavi sa kojom je imala prvi seks! (VIDEO)

Miki raširio bade mantil, pa pred svima počeo da "mlati" ponosom! (VIDEO)

Miljana iz sve snage pogodila Jelenu Golubović flašom u glavu, ona se srušila na pod, zadrugari je u panici odveli na kapiju! (VIDEO)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima