Teme: Lejdi Gaga

Svi su je spajali sa Bredlijem Kuperom, a Lejdi Gaga je u stvari u ljubavi sa njegovim kolegom?

Lejdi Gaga jednom rečenicom odgovorila na glasine da li je trudna

Mel B napala je Lejdi Gagu jer je prekršila najsvetiji ženski kodeks kada je nastupila sa Bredlijem Kuperom na dodeli Oskara

Svi pričaju o njemu i Lejdi Gagi, a kad čujete koliko je Bredli Kuper zaradio od filma "A Star Is Born" pašćete sa stolice!

Oglasila se Lejdi Gaga i otkrila da li je u vezi sa Bredlijem Kuperom (VIDEO)

Lejdi Gaga ponela je ogrlicu koju je pre nje nosila samo još jedna diva, a od cene ovog kamenčića zavrteće vam se u glavi (FOTO)

O njihovom nastupu bruji ceo svet, a ovako je Irina Šajk reagovala kada su se Gaga i Bredli skoro poljubili u usta na 91. Oskaru! (FOTO)

Da se naježiš! Lejdi Gaga i Bredli Kuper na dodeli Oskara uživo izveli "Shallow", na kraju se umalo dodirnuli usnama (VIDEO)

Sin migranata iz Egipta, nekadašnja čistačica, "Boemska rapsodija", režiser iz Meksika i "Green Book" ubedljivi pobednici 91. Oskara (FOTO) (VIDEO)

Lejdi Gaga u stilu Odri Hepbern zabistala na dodeli Oskara, ali pored džinovskog dijamanta oko vrata ništa drugo nećete ni primetiti (FOTO)

Pustila glas i pokidala! Kejt Hadson na treningu zapevala "Shallow" i oduševila 2 miliona ljudi, poručili joj da zvuči kao Lejdi Gaga! (VIDEO)

Lejdi Gaga ipak raskinula veridbu zbog Bredlija Kupera

Šuška se da između Lejdi Gage i Bredlija Kupera ima nešto više od prijateljstva (VIDEO)

Da li je preterala? Lejdi Gaga pokazala novu tetovažu koju je uradila preko celih leđa! (FOTO)

Lejdi Gaga objasnila zašto nije bila uz Bredlija u Londonu kada je primio nagradu i ispisala preemotivnu poruku iz kreveta! (FOTO)

Šlic i kosa sve do čvrste guze, šešir i moćan pogled, a onda... Džej Lo i Lejdi Gaga u vreloj "akciji" na crvenom tepihu (VIDEO) (FOTO)

One su mu najvažnije: Bredli Kuper BAFTA nagradu posvetio Lejdi Gagi, a onda nasmejao sve kada se obratio Irini Šajk (FOTO)

Gremi 2019 u znaku žena: Dua Lipa otkriće godine, Arijana Grande najbolji pop vokal, Gaga i Bredli dobili nagradu za hit "Shallow"! (FOTO)

Paket maramica, četiri sveće, pet lampi... Rajder lista Lejdi Gage je za padanje u nesvest, a ovo je samo 1 od 34 strane pevačicinih zahteva! (FOTO)

Lejdi Gaga i Bredli Kuper izgledali kao milion dolara na dodeli SAG nagrada: Pevačici su poručili da je prava diva, a glumcu da je šmekerčina (FOTO)

Bredli Kuper izašao na scenu, Lejdi Gaga kleknula kada je počeo da peva "Shallow", a onda su se emocije prosule po sali (VIDEO)

Lejdi Gaga u suzama otišla sa dodele nagrada zbog tužne vesti da joj umire kobila Arabela (FOTO) (VIDEO)

Lejdi Gaga u moćnoj haljini ipak pokazala previše, svi se pitaju li da se pop zvezda zapustila "tamo dole" (FOTO)

Nakon što je dobila Zlatni globus za najbolju pesmu "Shallow", Lejdi Gaga nije otišla na žurku: Njen verenik objavio sliku koja je oduševila sve (FOTO)

Lejdi Gaga odložila svadbu zbog Bredlija Kupera (VIDEO)

Lejdi Gaga očarala sve u čipkanoj haljini koja malo toga ostavlja mašti (FOTO)

Seksi Kaja isturila bujne grudi, a onda pokidala hit Lejdi Gage uz koji su mnogi plakali! (VIDEO)

Želela sam deo njega da ponesem sa sobom! Lejdi Gaga ukrala košulju Bredlija Kupera

Zbog poslednje scene iz filma "A Star Is Born" sa Lejdi Gagom mnogi su plakali, a iza nje se krije priča koja će vas tek rastužiti (VIDEO)

Šta se krije iza tajne veridbe Lejdi Gage?