Teme: Marija Kulić

Lagala sam Lunu, produkciju i mamu! Miljana šokirala zadrugare svojim priznanjima, bez blama otkrila sve detalje! (VIDEO)

Žestoka tuča uživo, program prekinut! Miljana i Marija pljuvale i gađale flašama Nemanju, on se zaleteo na njih, obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)

Miljanin sin prvi put prikazan u Zadruzi: Dadilja nije videla da je snimaju kamere! (FOTO)

"Ortodoksna funjaro!" Marija i Zerina se žestoko posvađale, prštale brutalne uvrede, obezbeđenje sve vreme dežuralo pored njih! (VIDEO)

Neviđeno ludilo u dvorištu! Mića pljunuo Mariju Kulić, zalio Miljanu hladnom vodom, pa nakon svega završio u zatvoru! (VIDEO)

Glumiš Kristijana na baterije! Seljačina ortodoksna, ne vidi kolika je stoka! Zadrugari opleli po novom vođi! (VIDEO)

Luna komentarisala razgovor sa Slobom, pa tokom svađe sa Miljanom i Marijom zapevala Kijinu pesmu! (VIDEO)

Apartman u kojem boravi Miljanin sin Željko na 5 sekundi prikazan na televiziji: Gledaoci se šokirali kad su videli kako sada izgleda (FOTO)

Miljana i Marija Kulić zbog skandaloznih reči na račun produkcije lete iz Zadruge?! (VIDEO)

Najveća scena u istoriji rijalitija! Marija Kulić se upiškila tokom svađe sa Davidom, ali bukvalno! (VIDEO)

Panika u Zadruzi! Banetu pozlilo usred programa, držao se za srce, posumnjao da je imao infarkt! (VIDEO)

"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

Zerina gađala Miljanu šoljom, umalo joj nije razbila glavu, a onda se umešala i Marija pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Rekla sam ti da si bila švalerka ovde: Marija Kulić brutalno odbrusila Luni, Đoganijeva pobesnela (VIDEO)

Napolju igraš oko šipke i ideš sa matorcima za pare, a ovde se praviš fina! Marija Kulić žestoko oplela po Dorotei! (VIDEO)

Ovome se nisu nadali! Ukućani u suzama ispratili ovog zadrugara!

Čak troje ih je nominovano! Zadrugari birali između Miljane i Marije, a evo ko se još prodružio jednoj od njih u izolaciji! (FOTO)

Zadruga Specijal: Da li su Luni oduzeti stan i butik, kako se Dorotea Jovanović spremala za Zadrugu i ko je Mister Zadruge? (VIDEO)

Otac Miljane Kulić izneo šokantne detalje iz života Zorice Marković!

"Marija je kriva što ju je ćerka udarila!" Skandalozna izjava Miljaninog oca, nakon što je Kulićeva rođenoj majci udarila šamar!

"On gleda samo svoje du*e!" Gagi Đogani opleo po Mirku Gavriću, pa otkrio kakav dogovor je sklopio sa Miljaninom majkom pred Zadrugu!

Vladimir osudio to što je Miljana digla ruku na majku, Marija skočila, rekla kako je ćerka nije udarila i objasnila šta se dogodilo! (FOTO)

Najveća sramota pred kamerama ikada! Miljana udarila šamar rođenoj mami! (VIDEO)

Moj advokat nije izgubio ni jedan slučaj, uzeću joj sve pare! Zorica misli da joj je slomljen prst, pa hoće da tuži Mariju! (VIDEO)

Miljana napravila skandal usred noći! Razbijala staklo i kamere, urlala, a onda je pala na kolena pred majkom Marijom! (VIDEO)

Neviđena makljaža u Zadruzi! Marija umalo polomila Zorici prst, ova polila nju i Miljanu vodom, a onda je Gibi stradala glava! (VIDEO)

Vladimir zapretio Staniji, pa joj poručio: Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima! (VIDEO)

"Džukelo raspala!" Grebanje, udaranje pesnicama, polivanje uljem! Marija Kulić fizički nasrnula na Brendona! (VIDEO)

"Završila sam sa vama i ovim rijalitijem!", Miljana Kulić doživela neviđeni nervni slom, Marija plakala, pokušale da napuste Zadrugu! (VIDEO)

"Ku*vetino najiskusnija i najstarija!" Brutalni sukob Marije Kulić i Zorice Marković, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO)