Teme: Mina Vrbaški

"Zube ću ti polomiti!" Mina zgrabila pijanu Maju za kosu nakon što ju je provocirala i pokušala da poljubi njenog dečka! (VIDEO)

Akcija u sitne sate! Mina i Marko pod tušem "odradili posao", kabina se tresla od nekontrolisanih pokreta! (VIDEO)

Mina i Marko imali seks u sobi punoj zadrugara, a onda se pomerio pokrivač i sve se videlo! (VIDEO)

Mina Vrbaški biće saslušana u policiji zbog priznanja da se bavila prostitucijom?

Uspeli su da zbune žiri na kraju! "Kraljevi grada" oduvali u crnom, rekli im da su imali najbolji nastup i da su spremni za MTV! (FOTO) (VIDEO)

Komšije iznele strašne detalje iz života Mine Vrbaški: Sa 11 godina je spavala sa komšijom, a onda je krenula od ruke do ruke!

Minu za 100 evra podvodila srpska manekenka, problem nastao kad je Vrbaški rekla da se povlači iz posla!

Đekson u šoku zbog Mininog priznanja da je bila prostitutka, ali joj je uputio jake reči podrške!

"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon javnog priznanja da se bavila prostitucijom

Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila ćerki posle svega! (VIDEO)

Bila sam satima zlostavljana i mučena: Mina priznala sa koliko godina je prvi put naplatila seksualne usluge, pa ispričala traume iz vremena kada se bavila prostitucijom (VIDEO)

Zadruga Specijal: Luna doživela nervni slom zbog cimerki, Mina priznala "ku*va sam", majka je podržala! (VIDEO)

Kad se napucaju svi otkidaju za njima, a evo na šta liče učesnice Zadruge kada skinu šminku (FOTO)

Nakon što je Mina priznala da se bavila prostitucijom i tako pomagala porodici, oglasila se njena majka: Svaka joj čast što je priznala!

"Ku*va sam i je l' mi fali nešto?!" Mina Vrbaški pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom, pa otkrila koliko novca je davala mami! (VIDEO)

Zerina i Karađorđe se prepustili strastima, ukućani se hvatali za glavu, Bane pobeleo dok je gledao šta se dešava! (FOTO) (VIDEO)

Davidova majka se oglasila i otkrila šta se dešavalo pre Aleksandrinog upada u Zadrugu zbog kog je traži policija!

Ana Korać raskinula sa dečkom, poludela od ljubomore kada je saznala da se mazio sa Minom! (VIDEO)

Minina majka "proključala" od besa nakon što je Aleksandra udarila njenu ćerku u Zadruzi, pa progovorila o tužbi!

"Aleksandra će te prebiti napolju!" Karađorđe napao Minu, ona mu žestoko zapretila, pale najteže reči, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

Iz sve snage udarila Minu u glavu na Božić! Jezivi snimak na kom se jasno vidi zašto je Aleksandra diskvalifikovana iz Zadruge! (VIDEO)

Sara gleda Zadrugu i kaže: Mina mi je bila favorit i prijatelj, ali... (VIDEO)

Zadrugari izglasali svog pobednika Zadrugovizije: Evo ko je po njihovom mišljenju bio najbolji, a to nije Luna! (VIDEO)

"Ne mogu da kažem da mi je žao, budala je što to radi": Ivana Vrbaški progovorila o Mininom nervnom slomu, pa otkrila šta misli o Ervinu

Zastrašujuće scene! Mina doživela nervni slom, bacala se po podu, počela da povraća, a razlog je frapirao gledaoce! (VIDEO)

Mina nasrnula na Jelenu Golubović nakon što ju je rediteljka ispolivala kafom, obezbeđenje jedva obuzdalo razjarene žene! (VIDEO)

"Boli me kada sam videla kakva je on osoba": Mina se razočarala u Karađorđa, pa pred Ervinom pričala o dečku njene mame Ivane (VIDEO)

Mina i Ervin priznali obostrane simpatije, pa završili zajedno u krevetu! (VIDEO)

Minina majka progovorila o ćerkinim aferama sa Mikijem: Ovo je istina o drogiranju, seksu od 500 evra i bakinoj operaciji!

"Ništa loše nije uradio što je priznao da je zaljubljen u mene!" Luna se pokajala zbog svog ponašanja prema Tomi, pa spomenula i Davida! (VIDEO)