Teme: Mina Vrbaški

Minina majka progovorila o ćerkinim aferama sa Mikijem: Ovo je istina o drogiranju, seksu od 500 evra i bakinoj operaciji!

"Ništa loše nije uradio što je priznao da je zaljubljen u mene!" Luna se pokajala zbog svog ponašanja prema Tomi, pa spomenula i Davida! (VIDEO)

Hoćeš da te udarim sad ovde! Obezbeđenje sprečilo masovnu tuču u Zadruzi! (VIDEO)

Mina priznala da je htela Ervinu da pokloni prsten, a zbog onoga što je uradila u zalagaonici njena majka i Karađorđe će pobesneti! (VIDEO)

Mina iznela šokantne detalje: Tvrdi da se sa Mikijem drogirala tri dana i da joj je nudio novac za seks!

Miki sasuo Mini sve u lice: Optužio je da je novac koji joj je navodno pozajmio za babinu operaciju potrošila na sebe, izbila neviđena svađa! (VIDEO)

Jelena Golubović dobila ljubavnu poruku, otkrila sve o bivšem dečku, a onda se setila svoje najveće ljubavi sa kojom je imala prvi seks! (VIDEO)

Savetuj onu koja te sad hrani! Ovako je Aleksandra oplela po Ivani u razgovoru sa ocem, a tek da čujete šta je izgovorila za Minu! (VIDEO)

"To je on..." Andrijana prokomentarisala Đeksonovu žestoku akciju sa Minom i otkrila u kakvom je zaista odnosu sa njim!

Aleksandra nije želela Ivanin poklon, a onda ga je Mina založila i poručila nešto što će Subotićevu razbesneti! (VIDEO)

Aleksandra progovorila o navodnoj trudnoći Ivane Vrbaški sa njenim ocem, pa spomenula majku Ljubu Pantović! (VIDEO)

Toma izabrao Aleksandru i Minu za potrčke, zadrugari zanemeli kad su čuli, a ono što je Subotićeva rekla stavilo je tačku na sve! (VIDEO)

Karađorđe nakon veridbe sa Ivanom udario ćerku gde najviše boli: Aleksandra van sebe zbog onoga što je njen otac uradio za Minu (VIDEO)

Aleksandra histerisala i divljala po kući zbog toga što su se njen otac i Ivana Vrbaški verili, a Mina podržala izbor svoje majke! (VIDEO)

Aleksandrin otac danas će veriti Mininu mamu, i to pred ćerkama!

Minina majka progovorila o trudnoći, pa otkrila da priželjkuje trojke sa Aleksandrinim ocem!

Povukla se, povraća... Zadrugari sumnjaju da je Mina trudna, a evo za koga kažu da je "tata" (VIDEO)

"Kakva crna deca! To bih sve ja nosila na grbači" Aleksandra progovorila o prošlosti i otkrila zašto ne podržava vezu njenog oca sa Mininom majkom (VIDEO)

"Pet dana plačeš, piješ lekove!" Mina i Aleksandra zaratile, izgovorile šta stvarno misle o vezi njihovih roditelja i o trudnoći! (VIDEO)

"Meni je to strašno, ja ne mogu to..." Aleksandra Subotić rekla šta misli o vezi njenog oca sa Mininom majkom i tome da čekaju dete! (VIDEO)

Ivana Vrbaški progovorila o trudnoći i otkrila kako je reagovala na to što su Mini saopštili da je u vezi sa Karađorđem!

Luna je tešila Minu dok je plakala, a zatim je priznala da joj je teško pao sukob Anabele i Matore (VIDEO)

Mina saznala da je njena majka u vezi sa ocem Aleksandre Subotić, evo kako je reagovala! (VIDEO)

"Cica sa dva lica!" Zadrugari izabrali najdvoličniju osobu među njima, bilo je napeto sve do samog kraja! (VIDEO)

Opet će ti okrenuti leđa! Zerina održala predavanje Luni zbog pomirenja sa Minom, njene reči joj se uopšte nisu svidele! (VIDEO)

Osećam se kao da me neko gazi! Mina grcala u suzama zbog Aleksandre! (VIDEO)

Minina mama otkrila istinu o trudnoći sa Aleksandrinim tatom!

Posle žestokog seksa sa Đeksonom, Mina opet završila u tuđem krevetu! Istražila svaki detalj njegovog golog tela i... (VIDEO)

Lunu pitali da li bi imala seks sa Slobom kada bi na jedan dan ušao u Zadrugu, ona bila kratka i jasna, i iznenadila odgovorom! (VIDEO)

Zadrugarima pušten snimak žestokog seksa Mine i Đeksona, ona otkrila koliko je trajao, a Radin komentar je pobedio! (VIDEO)