Naslovna
Najnovije
Vesti
Biznis
Sport
eKlinika
Ona
Jetset
Nauka
Tip
Kultura
Aero
Ubrzanje
Ljubimci
Plantbased
Beograd na vodi
Zanimljivosti
Hi-Tech
Održivost
Auto
English
Naslovna
Najnovije
Vesti
Sport
Jetset
Beograd na vodi
Kultura
Održivost
Zanimljivosti
Hi-Tech
Auto
Više
Auto
English
Tip
Telegraf TV
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ankete
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Ankete
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Tema: plant based
Da vam mozak radi kao raketa tokom prepodneva: Nauka kaže– uključite orahe u doručak
0
26
Imuno eliksir i ukusan napitak uvek na dohvat ruke: Uz pomoć ovog kuhinjskog trika
0
2
Započnite carski svoj dan proteinskim čia pudingom: Skoro pa dezert za doručak
0
9
Ako još niste, ovo morate videti: Muzičar velikog srca čija su publika - životinje
1
7
Dugogodišnji vegan, sportista i trener:10 teških lekcija koje sam naučio na svojoj koži
0
0
Naneverovatniji i najukusniji pečeni „stejk“: Verovali ili ne – od karfiola
0
2
5 vrsta dobrog stresa: Kako nam mogu pomoći da budemo zdraviji i dugovečniji?
0
11
Ne znate šta propuštate ako ne probate ovo čudo: Godžujang- korejski dodatak jelima
0
4
Demokrata govorio 25 sati bez prekida protiv Trampa: Tajna izdržljivosti senatora Bukera
0
1
Lazanja čorbica: Uživanje u obožavanom klasiku na malo drugačiji i brži način
0
12
Doručak prepun biljnih proteina: Originalni recepti za posne, a hranljive tost sendviče
0
7
Slovenci na čelu inovacija biljnog "mesa": Lansirali realističnu „svinjetinu“ u komadu
1
4
Hit serija ‘'Beli lotus’' otkriva destinaciju naredne sezone: Pravo u veganski rizort!
0
12
Vitamin B12: Esencijalni nutrijent u središtu „biljno-mesne“ nutritivne debate
0
15
Brzo ukiseljen crveni luk: Preukusan i svestran dodatak obrocima koji se začas napravi
0
26
Opasnosti od industrijski prerađene hrane: Ovih 8 vrsta prerađevina su ipak dobar izbor
0
6
Vege kajgana iz blendera: Amerikanci se dovijaju zbog visoke cene jaja i ptičjeg gripa
0
3
Sa farme pravo na tanjire: Kako izgleda „slow living“ veganski hotel u srcu Toskane
0
2
Doktorka Mašić je vegan već 8 godina, a nama je objasnila zašto svaki dan treba da jedemo TOFU
3
80
Hrskavi mediteranski tart sa brokolijem: U slast će ga smazati i hejteri brokolija
0
14
Kako napraviti brze dezerte za samo jednu osobu: Više uživanja, manje griže savesti
0
3
1
2
3
4
5
6
7
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Možda kasnije
DA