Teme: Rakija

Muškarac se "unakazio" od alkohola u klanici sa drugovima, pa su ga obesili o kuku za prasiće: Ovo je najpijanija proslava 1. maja (VIDEO)

O rakijadi u Pranjanima i pijanim Srbima izveštavaju i Rusi (VIDEO)

Srpski je znati kako da prepoznate pravu, dobru rakiju: Posle ovoga, nikada vam više neće podvaliti jabuku ili krompir (FOTO)

Ceo život pogrešno pijete rakiju: Mislili ste da ide samo uz 3 stvari, a to je zabluda. Pronašli smo savršeno meze uz svaku vrstu (FOTO)

Turčin Karapičak oženio Srpkinju i preselio se u Beograd: Sada je napravio video kojim je pokazao šta zaista misli o prestonici (VIDEO)

Carinici kaznili baku (98) zato što je pekla domaću rakiju: Oduzeli joj 54 litre, a moraće i da plati

Telegraf u destileriji Nenada Krstića, pili smo njegovu vrhunsku rakiju! Legendarni kapiten kao pravi srpski domaćin: Šećer je ovde zabranjena reč (VIDEO)

Branislav je ostavio sve što je stekao u Beogradu i otišao u svoje rodno mesto: Sada živi kao car u za njega najboljem mestu u Srbiji (FOTO)

Zašto kažemo "pijan kao majka"? Kada strancima prevedemo ovu srpsku izreku, prevrnu se od smeha. Postoje dve legende o njenom nastanku

Poskupljuju rakija, pivo i vino: Od 1. februara skaču i cene alkoholnih pića, evo zašto i koliko (TABELA)

Dragana iz Kraljeva prva je žena u Srbiji koja se usudila da proizvodi rakiju, a danas živi kao car od svoje privatne destilerije (VIDEO)

Sveštenik iz Nemačke na originalan način privlači muške vernike da dolaze u crkvu (FOTO)

Kako Srbi u Americi slave Božić: Prvo odlazak u crkvu, a onda obavezno pucanje iz vatrenog oružja (FOTO) (VIDEO)

Američki voditelj proputovao ceo svet, ali je baš na srpskom svima čestitao novu godinu - uz rakiju i zdravicu "živeli" (VIDEO)

Komunisti zbog posta namerno klali svinje 29. novembra? Pravoslavci: "Bio je to genocid nad prasićima", Mrka: "Ljudi su se samo veselili"

Ja ne pijem vodu, samo rakiju: Deda iz Tetova postao hit na internetu samo zbog jedne rečenice (VIDEO)

Za trpezom Nemanjića (3. deo): Kojim alkoholom su se opijali srednjovekovni Srbi i čime su naši carevi i kraljevi nazdravljali na gozbama

Nedimović proizvođačima rakije i ajvara sa sertifikatom poručio da se ne brinu, a uzgajivačima lešnika da italijanski Ferero ne napušta Srbiju

Nekad se rakija pekla u strogom centru Beograda: Ovako se to radilo u jednoj od glavnih ulica (FOTO)

Oda veseloj kapljici: Na imanju Vlajka Drobnjakovića svake godine se pravi rakija, pa održi specijalna zdravica (VIDEO)

Domaćin napravio pauzu u pečenju rakije, a lopovi mu ukrali kazan: Ostatke vesele mašine čovek je našao nasred puta

Bili Amerikanac, Englez i šestorica srpskih nacionalista na splavu: Ne, nije vic...

Uskoro nova vrsta rakije: Jova iz Svrljiga odlučio je da napravi pićence koje će lako i nežno kliziti niz grlo

Ovo su sve bolesti i problemi koje rakija zaista može da izleči

Zbog čega je dečak s flašicom u ruci izazvao raspravu u Hrvatskoj? Pa šta je problem, unutra je ledeni čaj, ne rakija!

U Ostojićevu svaka kuća ima šljivik: Najbolju rakiju i najslađi pekmez peku Poljaci, Srbi, Mađari i Slovaci - svi zajedno (FOTO)

Krenuo Tominim stopama: Marjan Rističević pokreće novi biznis sa rakijom

Još jedan dragulj iz zapadne Srbije: Iz ovog sela je potekla prva šljivovica, a sada meštani mogu da se pohvale i izumom za grejanje

Holanđani zapucali u Srbiju da beru šljive, a voćke nigde nema: Nisu gubili vreme i utešili su se opijanjem rakijom, ali i ludim provodom

Za litar dobre kajsije moraćete da izdvojite čak 1.000 dinara: Počela sezona pečenja rakije, u celoj Srbiji je kao u košnici