Naslovna
Najnovije
Vesti
Sport
Biznis
eKlinika
Ona
Jetset
Nauka
Tip
Kultura
Aero
Ubrzanje
Ljubimci
Plantbased
Beograd na vodi
Zanimljivosti
Održivost
Auto
English
Naslovna
Najnovije
Vesti
Sport
Jetset
Beograd na vodi
Kultura
Održivost
Zanimljivosti
Auto
English
Više
English
Tip
Telegraf TV
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Tema: Ručak
Recept za posnu musaku: Jelo bez kapi ulja
0
44
Zapečene tortilje sa povrćem: Posni ručak koji se brzo pravi, a još brže nestaje sa trpeze
0
43
Milanske šnicle za nedeljni ručak: Uživanje nije potpuno bez dobre hrane
1
7
Ideja za brzi ručak: Pileća salata sa makaronama
1
18
Kaneloni punjeni sirom i spanaćem: Recept koji će vam svi tražiti
0
21
Ideja za ručak: Grčka pečena jagnjetina
0
17
Ideja za ručak: Spremite rižoto od spanaća i limuna sa hrskavom pršutom
0
4
Zapečene tikvice i krompir: Zdrav i ukusan obrok za celu porodicu
0
45
Ideja za ručak tokom poslednjih zimskih dana: Napravite kiseo kupus sa suvim mesom
0
118
Recept za zapečeni karfiol u paradajz sosu: Ovako spremljenog obožavaće ga i mališani
1
38
Ideja za ručak: Pica od slanine, karamelizovanog luka i spanaća
0
18
Piletina u slatkom soja-sosu: Ukus koji će oduševiti ukućane
1
10
Ideja za ručak: Paprikaš sa svinjskim mesom
0
8
Pileće rolnice sa sirom: Brza priprema i brzo pečenje
0
8
Recept za bečki gulaš: Specijalitet u kom ćete uživati
0
9
Ideja za lagani ručak: Tuna salata sa testeninom
0
26
Obrok salata je uvek dobar izbor: Testenina i piletina sa povrćem za brzi ručak
0
23
Recept za lovačke šnicle: Najmekše meso čiji ukus nećete zaboraviti
1
127
Piletina i krompir sa indijskim začinima zapečeni u rerni
0
1
Kako da znate da je vaša posuda bezbedna za grejanje u mikritalasnoj rerni: Pratite ovaj simbol
1
2
Posna sreda: Starinski "pijani" šaran punjen pirinčem
0
13
12
13
14
15
16
17
18
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Možda kasnije
DA