Teme: sanja stanković

"Sa mnom je planirao dete, imao je verenicu četiri godine": Sanja kroz suze progovorila o bivšem dečku (VIDEO)

"Krivo mi je što ne može da mi napravi dete": Sanja otvorila dušu, pa priznala da žali što Matora nije muško! (VIDEO)

"Nisam sve od danas znao da se bavi prostitucijom, ne znam čak ni da je li je to istina": Oglasio se bivši Sanjin dečko, pa otkrio detalje njihove veze

Matora prišla Sanji, poljubila joj ruku, a onda je poručila jednu stvar (VIDEO)

"Možda je upoznala nekog muškarca..." Matora plakala dok je pričala o Sanji, otkrila zbog čega je raskinula sa njom (VIDEO)

"Bolesnice, dok su te tukli bilo ti je dobro?!" Sanja u jeku svađe sa Matorom priznala da je bila silovana i mučena (VIDEO)

"Još jednom me pipneš i slomiću ti ruke!" Sanja i Matora se potukle usred noći, mlatile jedna drugu, jedva ih razdvojili (VIDEO)

"Ona meni kaže da sam ja ljubomorna na nju": Sanja i Ljuba oplele po Staniji koja je bila nekoliko metara od njih (VIDEO)

Sanja i Matora raskinule posle brutalne svađe: Stankovićeva plakala kao kiša, Jovani pozlilo posle raskida (VIDEO)

Dragana je mislila da se ugojila samo 6 kg, a kada je stala na vagu usledio je hladan tuš: Evo koliko viška je nabacila!

Miljana oplela po Sanji i Ani, tvrdi da zna i njihovu "cenu": To su sve proverene informacije!

Zadruga Specijal: Kada je osuđena Sanja Stanković za prostituciju, i da li je Biljana Dragojević promenila mišljenje o Aleksandri Subotić! (VIDEO)

Sanja je pre 5 godina osuđena za prostituciju, a pre ovog "posla" izgledala je drastično drugačije! (FOTO)

Ekskluzivno! Sanja Stanković pre 5 godina osuđena zbog bavljenja prostitucijom

13 starleta koje su dovođene u vezu sa prostitucijom: Neke su priznale, a neke su i osuđene! (FOTO)

Afera "elitna prostitucija": Učesnice Zadruge idu na saslušanje zbog uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića

Da li je Sanja ovim rečima priznala da se bavi prostitucijom?

Prebacila nogu preko njega i široko se smeje: Isplivala fotografija Sanje Stanković u krevetu sa Sergejem Trifunovićem! (FOTO)

Hoću da idem kući i kraj! Sanja histerisala, plakala i lomila po Zadruzi, Matora tražila da joj momentalno otvore kapiju! (VIDEO)

Tresla se Zadruga: Nakon što je Ana uporedila Aleksandrino dete sa psom, došlo do žestoke svađe između njih, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Sanja u tangama ušla u kabinu, Matora za njom, a kada čujete zvukove pomislićete da su seks imali muškarac i žena! (VIDEO)

Sanja na stubu srama: Izbio haos zbog tvrdnji da je prostitutka, Matora u suzama, Zorica pretila da će progovoriti, nema ko se nije posvađao! (VIDEO)

"Očekivala sam od fejk lezbijke!" Stanija pobesnela kad ju je Sanja izabrala za potrčka, pogotovo što će joj društvo praviti ovaj muškarac! (VIDEO)

"Žao mi je što je Sanja ovde, inače bih je pocepala!" Zbog Matorine izjave svi zanemeli, kad čujete čije ime je izgovorila - i vi ćete! (VIDEO)

Pale teške reči, pa umalo izbila tuča između Zorice i Matore: Fizionomiju ću ti izmeniti! Mafijašice! (VIDEO)

"Sa muškarcima si napolju, a ovde glumiš da si lezbijka!" Zorica i Sanja se najstrašnije izvređale, pevačica zapretila tužbom! (VIDEO)

Sanja raskrinkala Lunu, pomenula joj Slobu i poruku koje je poslala drugom muškarcu dok je patila za Radanovićem! Đoganijeva zanemela! (VIDEO)

Ovo niko nije znao! Sanja otkrila koji je bio njen prvi posao, kad čujete šta je radila i gde, ostaćete u čudu (VIDEO)

Tresla se kuća! Sanja i Matora zbog Lune urlale jedna na drugu, jecale u suzama, Stankovićeva zgrabila Jovanu za vilicu! (VIDEO)

"Povraća mi se kad vidim dve devojke! Ljubomorna si na Miljanu!" Marija Kulić napala Matoru, ona joj uzvratila još žešće! (VIDEO)