Teme: Vladimir Tomović

"Jeste sladak dečko, ali videćemo šta će tu biti": Stanija progovorila odnosu sa Markom, pa potkačila Vladimira (VIDEO)

"Hvala mu što me je na vreme spasio bede!" Vladimir Tomović žestoko prokomentarisao to što se Stanija zbližila sa Markom!

Staniji oduzeto pismo koje je dobila od Tomovića! Želela je javno da ga pročita, ali obezbeđenje je odmah reagovalo! (VIDEO)

"Sandra Afrika je za tebe institucija! Mnogo je dobra riba, a ti se raspadaš!" Pavle žestoko ponizio Staniju, pomenuo joj i Tomovića! (VIDEO)

"Trebalo je go*nima da ga polije!" Tomović žestoko prozvao Miljkovića zbog okršaja sa Majom i Marijanom, pa im dao savet (FOTO)

"Ona kučka je okačila selfi da bi meni uterivala!" Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira, pa se dotakla i Gastoza! (VIDEO)

Stanijina majka bez zadrške o Vladimiru: Otkrila šta stvarno misli o njemu, a onda mu je uputila oštre reči!

"Svaki naš dogovor si prekršio. Kukavice jedna!": Stanija se popela na sto i dozivala Vladimira za svoj rođendan! (VIDEO)

"Spodoba i fukara!" Vladimir žestoko popljuvao Ljubu, otkrio šta je tražila od njega pre ulaska u Zadrugu i kako je nazvala svoju ćerku (FOTO)

"Vladimir nije dorastao devojci kao što je ona!" Stanijina porodica se oglasila nakon javnog raskida, pa otkrila šta se desilo pred njen povratak u Zadrugu

"Pali, nisi ti moj kalibar!" Stanija besna na Vladimira, nazvala ga teletabisom i poručila da ne želi više da ga vidi! (VIDEO)

"Šta je sa vama ljudi, imate li mozga?!" Vlada pobesneo, ponovo se oglasio i otkrio da li je stvarno raskinuo sa Stanijom! (FOTO)

"Ovo je bio jedini način da je čujem!" Vlada nasamario produkciju, evo šta je slagao da bi dobio poziv sa Stanijom! (FOTO) (VIDEO)

"Pun sam razumevanja, ali...": Vladimir prokomentarisao Stanijino učešće u Zadruzi, pa otkrio šta će uraditi ako se vrati u rijaliti

Stanija usred otkrivanja istine o Vladimiru zanemela od šoka kada je videla kako zadrugar iznosi Krunićku u jezivom stanju! (VIDEO)

"Željno iščekujem tužbu!": Tomović se oglasio žestokom porukom na temu Aleksandre Subotić, pa progovorio o Zlati Đurković i njenom mužu! (FOTO)

Vlada se oglasio pred Stanijin ulazak u Zadrugu, otkrio da li se i on vraća, a ono što je na kraju u 7 reči rekao za nju govori sve o njihovom odnosu! (FOTO)

Vladimir pred povratak u Zadrugu otvorio dušu: Progovorio o bolesnom ocu, Staniji, a onda je stravično popljuvao Aleksandru i Davida

Amidžić usred emisije poslao Tomoviću poruku sa pitanjem da li se pomirio sa Stanijom, on mu odgovorio sa 6 reči koje su iznenadile i nju! (VIDEO)

Pomirili se Stanija i Vladimir! Posetio je u Rumi čim se vratila iz Amerike, sprema se zajednički povratak u Zadrugu

Umesto da ja tebe tešim, tešio si ti mene: Vladimir Tomović se oglasio nakon što je njegovom ocu amputirana noga (FOTO)

Nakon priča da se Stanija tajno videla sa Vladimirom, PR tim Dobrojevićeve otkrio pravu istinu!

"Još samo posmrtni marš fali!" Vladimir odustao od Stanije, pa uputio jasnu poruku! (FOTO)

"Ako te gura od sebe..." Vladimir ne odustaje od Stanije, evo šta joj je sada javno poručio! (FOTO)

Zadruga Specijal: Luna bacila oko na Davida, dok Vladimir Tomović ne želi medijsku pažnju! (VIDEO)

Jedna polovina je kod mene, druga čeka nju... Vladimir pokazao šta je napravio za Staniju i šta ne skida sa vrata! (FOTO)

Vladimir Tomović posle 25 dana priznao da li se pokajao što je udario Aleksandru! (FOTO)

Nakon raskida sa Stanijom, silnih prozivki i uvreda, Vladimir uradio ono što niko od njega nije očekivao! (FOTO)

A na mene da zaboravi! Stanija se žestokom porukom obratila Vladimiru, a onda joj je Tomović odgovorio (FOTO)

Dok ona ne kaže da nismo u vezi, ona je moja devojka: Vladimir žestokim statusom "udario" na Stanijinu najbolju drugaricu (FOTO)