Teme: Zorica Marković

Muzička apoteka: I pesme vaskrsavaju - primeri vaskrsnuća u narodnoj muzici (VIDEO)

"Dva puta sam otišla, idem i treći!" Nadežda spakovala stvari i vukla ih sama do kapije, zadrugari joj vrištali od smeha! (VIDEO)

Dragana je mislila da se ugojila samo 6 kg, a kada je stala na vagu usledio je hladan tuš: Evo koliko viška je nabacila!

Zorica otvorila dušu i iznela tužne detalje iz privatnog života, pa otkrila zbog čega je počela da se goji (VIDEO)

"Nećeš biti Sloba. Ti si muška dr*lja": Zorica nasrnula na Davida, pljunula ga, on joj uzvratio, obezbeđenje sprečilo fizički incident (VIDEO)

"Ne može on nikad biti Sloba Radanović!" Zorica Marković i Ljuba žestoko oplele po Davidu iza zatvorenih vrata! (VIDEO)

Luni puštena njena najveća bruka, gora i od prve Zadruge! Ona ustala i počela da plače, pa spomenula Slobu, Anabelu i šamar (VIDEO)

"Nikad nećeš biti Sloba Radanović!" Zorica žestoko oplela po Marku i Davidu! (VIDEO)

"Gade mi se svi!": Stanija na ivici suza pobesnela na Aleksandru i Maju (VIDEO)

"Došli su da me izbace iz kuće!" Aleksandra Subotić ispričala šta je doživela od Davidovog očuha i sestre nakon što ju je on prevario sa Anom! (VIDEO)

"Isto je uradila što i Luna, a bila je na Kijinoj strani..." Zorica Marković i Marija Kulić oplele po Ani Korać! (VIDEO)

"Bio sam uz tebe kad te je Čabarkapa tukao, a vi ste mi se us*ali u život!" David doživeo nervni slom, urlao na Aleksandru, a onda uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

"Dužan je 20.000 evra, uvukao je i nju..." Marija Kulić iznela Zorici Marković šokantne detalje o Miljani i Zoli, ona se zaledila! (VIDEO)

Zorica Marković otkrila istinu o rijalitiju i ispričala kako funkcioniše, a malo ko je znao da zadrugari ovo rade!

"Shvati, glupa si!" Luna histerisala nakon napuštanja emisije, urlala na Marka, a onda je došla Zorica i ponovo su ušle u sukob zbog Kije! (VIDEO)

Luna nahvalila Kiju kao nikad, Zorica se krstila, a onda joj poručila: "Sje*ala si joj život, nije te sramota da je pomeneš ovde!" (VIDEO)

"Ostavi mog muža, ne vadiš ga iz usta!" Dragana žestoko oplela po Pavlu nakon što je čula da sa zadrugarkama priča o njoj! (VIDEO)

Pale teške reči, pa umalo izbila tuča između Zorice i Matore: Fizionomiju ću ti izmeniti! Mafijašice! (VIDEO)

"Šta si jela kad tako smrdi?!" Zorica upala u WC dok su Luna i Marko imali seks, a kada čujete komentare neće vam biti dobro! (VIDEO)

"Sa muškarcima si napolju, a ovde glumiš da si lezbijka!" Zorica i Sanja se najstrašnije izvređale, pevačica zapretila tužbom! (VIDEO)

"Nikad nisam za svojih 28 godina..." Zorica Marković pitala Draganu zašto je ušla u Zadrugu, pa zbog njenog priznanja zinula od šoka! (FOTO)

Zorica Marković priznala da je od rijalitija zaradila za dva stana, a suma koju Luna dobija je basnoslovna!

"Ta žena je jedna nesreća i bolje joj je da ćuti!" Vesna Zmijanac se oglasila nakon Zoričine priče da joj je zabila nož u leđa!

"Bila je zaboravljena, imala je 120 kila, a koštala me je para i karijere!" Zorica Marković žestoko oplela po nekadašnjoj drugarici Vesni Zmijanac! (VIDEO)

"Ološi jedni, sa spodobama me povezujete!" Stanija počela da plače od besa zbog tvrdnji Zorice Marković, umalo izbila tuča!

Svi su bili šokirani kada je Zerina obrijala glavu, a evo šta joj je poručila Zorica Marković! (VIDEO)

"Kad pomislim na to, sva se ježim!" Zorica se kladila da Luna ulazi u Zadrugu 3, ona otkrila da bi pristala samo pod jednim uslovom! (VIDEO)

"Dušu je ostavio na drumu..." Zorica Marković u suzama zbog Šabana Šaulića, prvo je jecala, a onda počela da šutira stvari (VIDEO)

Zadruga Specijal: Zadrugari se emotivnim porukama oprostili od Šabana Šaulića! (VIDEO)

Umesto svađe, kidanje od smeha! Zorica zgrabila Brendona, bacila ga, legla na njega, a onda su se oboje "zaglavili" između kreveta! (VIDEO)