Borković u bolovima, lekari ga savetuju da ne vozi trku u Argentini!

Srpski reprezentativac je zauzeo 13. poziciju u kvalifikacijama, a krivac za to su bolovi u vratu koje ima zbog loše pozicije sedišta, ali on ne odustaje od takmičenja

  • 2

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković startovaće u nedelju sa 13. pozicije na početku druge sezone u WTCC u Argentini.

Borković je po tropskim uslovima ostvario 13. vreme u kvalifikacijama, pošto je stazu Terme Rio Ondo završio za 1:48.293 minuta.

- Nisam oduševljen kvalifikacijama, s obzirom da sam na treninzima ulazio u prvih 10 vozača, ali dekoncentracija koju imam zbog velikih bolova koje trpim zbog loše pozicije sedišta je učinila svoje. Lekari FIA i fabrike Honda savetovali su mi da zbog lične bezbednosti ne vozim trku sutra, ali mislim da ću doneti drugačiju odluku.

- Ipak, smo mi Srbi poznati po svom inatu. Nadam se i da će svi problemi sa sedištem biti rešeni najkasnije pred treću trku. Ima još dosta da se radi i na automobilu kako bi se prilagodio mom stilu vožnje, ali polako ovo je tek početak sezone", rekao je Borković.

Prva trka vozi se  u nedelju od 19.10, dok je druga na programu od 20.25.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    8. mart 2015 | 10:06

    Mogli bi da pišete malo i o Lepomiru Bakica koji je šampion u bodibildingu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA