ŠTO ULAZIŠ U FRKU KAD SI SLABIJI? Ibrahimović brutalno ućutkao novinara! (VIDEO)

Šveđanin nervozno reagovao na provokativno pitanje o njegovom bogaćenju

  • 2

Sa Zlatanom Ibrahimovićem nema šale. Čak i kada ste u pravu, budite sigurni da niste u pravu. Preku narav asa Pari Sen Žermena na svojoj koži je osetio i novinar TV4 iz Švedske Olof Lund.

Njegova selekcija pitanja na konferenciji za medije, povodom meča kvalifikacija Švedske i Rusije, nije se dopala Ibrahimoviću, koji je u njegovom stilu odgovarao znatiželjnom novinaru.

>>> Pitali su Ibrahimovića šta bi bio da nije fudbaler: Da li je ovaj njegov odgovor očekivan? (VIDEO)

Sve je počelo kada je Lund pitao Zlatana o nekim njegovim poslovima van fudbala, konkretno o ulaganjima u njegovu modnu liniju i parfem. Ibrahimović je to shvatio kao provokaciju, pa je nervozno reagovao.

- Znači, prema tebi, ja nemam pravo da zaradim novac. Svaki put kada se tako nešto dogodi, ti kažeš: "Zar on već nema mnogo novca?". Nije li to istina?“ - pitao je Ibrahimović Lunda.

Zlatan Ibrahimovic

Ovaj se onda pravdao da mu nije bila namera da komentariše zaradu švedskog fudbalera, ali bilo je već kasno...

- Verujte mi, novac mi ne treba. Radim to jer je zabavno. To su projekti na kojima je zabavno raditi. Za mene su to nove avanture. Kada radim dobro, a tebi to zasmeta, onda uživam još i više - rekao je Ibrahimović.

Usledilo je novo pitanje Lunda, koga je zanimalo da li Ibrahimoviću novi projekti van fudbala mogu biti dodatna motivacija da njima zameni fudbal.

- Ne, ne! S time se događa ista stvar kao kada igram fudbal. Dodatno uživam ako te to boli. To je najbolji osjećaj“, zaključio je kontroverzni švedski napadač uz kiseli smiješak, nakon čega se ekspresno ustao i napustio presss konferenciju.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    2. septembar 2015 | 18:01

    Uopste ne gotivim ovog zlatana ili me ne intetesije ali ako mu je tako rekao. Bravo !!!Glas mu je pun zavisti ironije i ljubimore one seljacke i podle samo zato sto je ovaj uspeo u zivotu a kosa mu je crna. Bravo Zlatane svaka ti cast ulepsao si mi dan kako si ga spustio na nivou da crkne hvala ti jos jedanput

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA