SA ATLETSKE STAZE NA SNEG: Lolo Džons u ženskom bob timu

Američka atletičarka, učesnica OI u Londonu, pozvana na pripreme ženskog bob tima. Ukoliko se nametne treneru ima šansu da vozi u Svetskom kupu, a možda i na Zimskim igrama u Sočiju

  • 0

Američka sprinterka Lolo Džons pronašla je novu zanimaciju tokom zime. Učesnica OI u Londonu u disciplini 100 metara prepone, priključila se američkom ženskom bob timu.

Džonsova je jedna od 24 devojke koje su pozvane na pripreme ženskog bob tima u Lejk Plesidu, na kojima će pokušati da se nametne treneru i postane član tima koji će nastupati u Svetskom Kupu, ali i na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju 2014.

- Došla sam ovde da bih malo pobegla od atletike i staze i da nađem novu motivaciju za takmičenje. Mislim da dolazak ovde sa ostalim devojkama može da pomogne i meni i njima.

- Ja mogu da pomognem timu mojom brzinom, a oni meni da nabacim malo snage. I sam boravak ovde, samo to što sam čula njihove ciljeve, daje meni novi motiv i osvežava me - rekla je Džonsova.

Osim nje na pripremama se nalazi i Tiana Medison takođe atletičarka i učesnica finalne trke na 100 metara za žene i osvajačica zlatne medalje u trci na 4x100 metara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA