KARL LUIS: Jedan od najbolje organizovanih maratona

- Divno je biti u Beogradu povodom maratona. Nama koji dolazimo iz Amerike, iz Bostona, važno je da osetimo ovu dobru energiju i podršku, koja je od ogromne važnosti za celo društvo - rekao je legendarni atletičar

  • 4

Legendarni američki atletičar Karl Luis rekao je da je Beogradski maraton jedna od najbolje organizovanih trka kojima je prisustvovao u životu.

- Divno je biti u Beogradu povodom maratona. Nama koji dolazimo iz Amerike, iz Bostona, važno je da osetimo ovu dobru energiju i podršku, koja je od ogromne važnosti za celo društvo - rekao je Luis, koji je ove godine promoter Beogradskog maratona.

On je dodao da je maraton sličan životu, jer je neophodno da uprkos svim nedaćama i teškoćama "nastavite dalje".

- Ovo je jedan od najbolje organizovanih maratona koje sam u životu video - rekao je Luis.

On je naglasio da su njegov recept za zdrav život i mladoliki izgled "pozitivne misli i optimizam koji vas ispunjavaju".

- Nikada ne gledam stvari s loše strane, već uvek pokušavam da nađem neku svetlu tačku. To mi daje snage da istrajem. Mislim da svi mi moramo da pronađemo smisao u životu kako bismo upravljali njime, a ne da nas nosi talas događaja - rekao je Luis.

On nije želeo da se izjasni o tome ko je prema njegovom mišljenju najveći atletičar današnjice.

- Mislim da bih učinio nepravdu prema velikom broju sjajnih sportista tako što bih nekoga posebno izdvojio. Evo, navešću sopstveni primer - bio sam najbolji atletičar sveta punih 18 godina, a danas sam Karl Luis na papiru. Završio sam karijeru i sve što sam postigao na tom je parčetu papira - rekao je Luis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    21. april 2013 | 20:15

    bravo za maraton!!! sjajna-pozitivna stvar za zemlju i grad! svaka cast ljudima koji ga organizuju

  • D.M.

    21. april 2013 | 21:00

    Jesu li dobili datum?:-)

  • Srbin

    21. april 2013 | 18:18

    Tako to ide-ljudi nemaju sta da jedu a oni jos smaraju ovim maratonom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA