STOJADINOVIĆ: Bio je lep ambijent!?

- Bio je lep ambijent, bio sam u društvu Španaca a njima je sve ovo bilo interesantno jer to ne mogu da dožive kod kuće - nesvakidašnje je Stojadinović doživeo huliganske ispade navijača

  • 3

Odmah posle pobede Crvene zvezde u 145. "večitom derbiju" pred predstavnike medija, logično, izašla je kompletna uprava "crveno-belih" a najrečitiji su bili oni od kojih se i najviše očekuje - sportski direktor Zoran Stojadinović i predsednik Dragan Džajić.

- Svi mi kupujemo kredit svakom novom pobedom pa i ovom koja je mnogo značajna, ne samo trener Stojanović već svi u klubu, kako igrači tako i ja sam - iskren je bio Stojadinović.

Spotrtski direktor Zvezde je potom prokomentarisao igru na samom terenu i konstatovao da je taktika bila najvažniji faktor.

- Utakmica nije bila lepa za oko ali smo pobedu zaslužili borbenošću i fantastičnom organizovanošću na taktičkom planu. Bitno je da smo prišli na bod jer je sada trka jos zanimljivija, nisu slučajni njihovi i naši kiksevi jer je liga sve izjadnačenija.

Potom je bilo reči o neredima koji su uticali i na prekid od deset minuta, ali izgleda da je Stojadinović u svemu doživeo zabavu.

- Bio je lep ambijent, bio sam u društvu Španaca, a njima je sve ovo bilo interesantno jer to ne mogu da dožive kod kuće - zaključio je Stojadinović

Posle sportskog direktora prisutnima se obratio predsednik Džajić, koji je trud igrača stavio u prvi plan.

- Velika pobeda tima, svi smo sišli u svlačionice da čestitamo momcima. Impresioniran sam borbenošću igrača koji su izgarali na terenu i trudom dobili ovu utakmicu. Pobeda znači mnogo više od tri boda, drago mi je da smo obradovali naše sjajne navijače - kratak je bio Džaja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M/F.H)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    2. novembar 2013 | 22:07

    Gledaj druze da ubacuje klince batali ove matorane vise.jbs titulu...hocu vukana I petkovica da gledam

  • pedja

    3. novembar 2013 | 12:10

    Prelep ambijent,ko dusa za Sansku inkviziciju.Mogli su da rostiljaju 3 vestice na onoj vatri,i to bez da se guraju.

  • Black Crowe

    3. novembar 2013 | 09:31

    Vidim, navijaci skinuli gace i okrenuli zadnjice prema terenu. E pa vi iz uprava oba tima sidjite dole i poljubite ih. Kako vas nije sramota da kazete da je bio lep ambijent?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA