Kamion naleteo na minu, troje povređenih!

Tri osobe su ranjene u kamionu koji je danas naleteo na minu u centralnom sarajevskom naselju Širokača. Stanje dve osobe je teško, rečeno je u Kliničkom centru. Detalji se ne znaju, a policija Kantona Sarajevo vrši uviđaj

  • 3

Tri osobe ranjene u kamionu koji je naleteo na minu u sarajevskom naselju Širokača. Stanje dve osobe je teško. Policija Kantona Sarajevo vrši uviđaj.

Tri osobe su ranjene u kamionu koji je danas naleteo na minu u centralnom sarajevskom naselju Širokača, objavio je "RTS".

Stanje dve osobe je teško, rečeno je u Kliničkom centru. Detalji se ne znaju, a policija Kantona Sarajevo vrši uviđaj.

Smatra se da je u BiH 220.000 mina na više od 13.000 lokacija, odnosno da je minirano više od tri odsto teritorije BiH.

BiH bi od mina zaostalih iz rata 1992-95. mogla biti očišćena tek 2024. godine, procenio je ranije Centar za uklanjanje mina.

Pretpostavlja se da u miniranim predelima u opasnosti živi više od pola miliona građana.

Samo u januaru ove godine na području BiH dogodile su se tri minske nesreće u kojima su poginule tri osobe, a tri su ranjene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frigo

    27. februar 2014 | 18:21

    Tako je to kad nisu slusali srbe da ne postavljaju te proklete mine.a sve da bi sve to ostavili kao da su to srbi uradili ne dao bog kako to da bi srbi tako nesto uradili.

  • Blago nama

    27. februar 2014 | 19:25

    Centralno? Radi se o naselju Bostarici, o dijelu koji se nalazi ispod ceste za Trebevic, koji je od ljeta '92-e bio pod kontrolom VRS. A pripada opstini Centar. Sklepan clanak, nigdje veze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA