TIMOŠENKO: Ukrajinci moraju da uzmu oružje protiv Rusa! (VIDEO)

- To je previše! Je.. ga! Moramo uzeti oružje i razvaliti te proklete Ruse zajedno sa njihovim vođom - rekal je bivša premijerka Ukrajne u razgovoru sa bivšim zamenikom sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajne Nestora Šufrika

  • 30

Na internetu je procureo telefonski razgovor obavljen 18. marta između bivše premijerke Julije Timošenko i bivšeg zamenika sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Nestora Šufrika.

- Ukrajinci moraju da uzmu oružje protiv Rusa, tako da čak ni spaljena zemlja neće ostati tamo gde stoji Rusija -rekla je bivša premijerka Timošenko u tom telefonskom razgovoru.

"To je previše! Je.. ga! Moramo uzeti oružje i razvaliti te proklete Ruse zajedno sa njihovim vođom ", dodala je ona.

Šufrik je rekao kako je veoma zabrinut i šokiran situacijom na poluostrvu.

- Neka dođe do sukoba. Moj stariji sin i ja ćemo odmah uzeti oružje u ruke i braniti svoju zemlju - rekao je Šufrik.

Timošenko je dalje nastavila da će iskoristiti sve svoje veze i podići ceo svet na noge.

Šufrik je zatim upitao bivšu ukrajinsku premijerku šta učiniti sa osam miliona Rusa u Ukrajini, koji su “prognanici”, a ona je odgovorila da ih “treba ubiti nuklearnim oružjem”.

Na primedbu Šufrika da bi trebalo preduzeti mere protiv onih koji su prekršili zakon, Timošenkova je odgovorila: “Poslaćemo ih u Hag”.

Bivša ukrajinska premijerka je nakon što je objavljen ovaj telefonski poziv na svom Tviter nalogu napisala da je poziv u izmontiran, dok je Šufrik izjavio da se "razgovor nije dogodio".

- Razgovarali smo, ali ono o osam miliona Rusa je montaža. Pozdrav za FSB (Ruska Federalna služba bezbednosti) i izvinite zbog psovki - napisala je Timošenkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA