Delibašić traži da bude pušten iz pritvora

Miloš Delibašić, koji je uhapšen prošle godine u Crnoj Gori zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića, ali i Nikole Bojovića, tražio je da bude pušten iz pritvora

  • 0

Miloš Delibašić, koji je pre nekoliko dana iz Crne Gore izručen Srbiji, zatražio je od veća Specijalnog suda da ga pusti iz pritvora.

Delibašić je podsetimo, u junu prošle godine uhapšen u Budvi zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića u tom gradu, ali i zbog sumnje da ima veze sa ubistvom Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Crnogorsko ministarstvo pravde, međutim, izručilo ga je samo zbog pljačke "Izrael dajmond centra", u Beogradu 2008. godine, pa u Srbiji ne može da mu se sudi za dva ubistva.

Delibašić je, prema nezvaničnim informacijama, na prvom saslušanju posle izručenja zatražio da bude pušten iz pritvora. On je rekao da će se, ukoliko ga puste, uredno javljati na sve pozive. Tužilaštvo je zatražilo da mu bude određen pritvor, pa će konačnu odluku doneti krivično-vanpretresno veće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA