Patrijarh Irinej primio biznismene!

Srpskog patrijarha Irineja danas je posetila delegacija kluba Privrednik, predvođena vlasnikom "MK grupe" Miodragom Kostićem

  • 5

Srpskog patrijarha Irineja danas je posetila delegacija Srpskog privrednog kluba Privrednik, predvođena predsednikom Miodragom Kostićem.

Članovi delegacije i patrijarh razgovarali su o ciljevima i zadacima koje čine misiju kluba, a akcenat je stavljen na očuvanje tradicionalnih srpskih vrednosti.

- Patrijarh se saglasio da je posebno potrebno brinuti o pravim vrednostima koje su vekovna karakteristika srpskog naroda i vrednosti dobrog srpskog domaćina - saopštio je Privrednik.

Razgovarano je i o posledicama ekonomske krize na stanovništvo, kao i o eventualnim koracima ovog kluba koje bi u relativno kratkom roku mogle uticati na njihovo ublažavanje, navodi se u saopštenju.

Delegacija Privrednika, koju je predvodio predsednik Miodrag Kostić i članovi Izvršnog odbora Miodrag Babić i Slobodan Petrović su najavili da će i dalje davati svoj pun doprinos radu Skupštine Društva za podizanje Hrama Svetog Save, kao i pomoć pri izgradnji nove crkve na Kopaoniku.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA