Pogledajte kako je voz uleteo u stanicu i povredio 32 osobe (VIDEO)

Putnički voz sa osam vagona je na podzemnoj aerodromskoj stanici u Čikagu iskočio iz šina i završio na pokretnim stepenicama koje vode ka aerodromskoj zgradi

  • 1

Nesreća koje se dogodila pre dva dana u Čikagu, kad je putnički voz iskočio iz šina na stanici međunarodnog aerodroma O' Hara, došlo je usled toga što je mašinovođa zadremala zbog premora.

Predsednik čikaškog Saobraćajnog sindikata, Robert Keli, naveo je da mu je mašinovođa rekla da je u poslednje vreme puno radila prekovremeno i da je bila "izuzetno umorna".

Putnički voz sa osam vagona je na podzemnoj aerodromskoj stanici iskočio iz šina i završio na pokretnim stepenicama koje vode ka aerodromskoj zgradi. Tom prilikom je povređeno više od 30 ljudi, iako niko od njih nije pretrpeo teže povrede.

Američki Nacionalni odbor za bezbednost u saobraćaju planira da ispita mašinovođu, koja se i dalje nalazi u bolnici, rekao je Keli.

Prema rečima očevidaca voz koji je saobraćao ka aerodromu nije usporio kad je ušao u stanicu.

- Bio je potpuni haos, ljudi su bili prestravljeni, pokušavali su da shvate šta se događa – rekao je jedan od svedoka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA