VEŠTACI UTVRDILI: Sin Željka Mitrovića prošao je na zeleno svetlo, vozio sporije od 70 km/h!

Više tužilaštvo tokom istrage je naložilo sudsko-medicinsko i saobraćajno veštačenje. Oba su završena i utvrđeno je da se sin vlasnika Pinka kretao brzinom manjom od 70 kilometara na sat, da je na semaforu bilo zeleno svetlo i da je pokojna Andrea pokušala da pretrči ulicu na crveno svetlo!

  • 54

Aleksandar Mitrović (19), sin vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića bio je u pravu kada je tvrdio da je prošao na zeleno svetlo u trenutku udarca Andeje Bojanić (17).

Mitrović je 18. jula prošle godine učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Ustaničkoj ulici poginula Andrea Bojanić (17), a da je zaista prošao kroz zeleno svetlo na semaforu, utvrdili su, kako Telegraf saznaje, sudski veštaci.

U nalazu veštaka, kako saznajemo, piše i da se Mitrović Ustaničkom ulicom automobilom BMW kretao srednjom trakom, brzinom manjom od 70 kilometara na sat. Pokojna Andrea, kako je utvrđeno, pokušala je da pretrči ulicu.

- Više tužilaštvo tokom istrage je naložilo sudsko-medicinsko i saobraćajno veštacenje. Oba su završena i posto je utvrđena brzina kretanja, kao i to da je na semaforu bilo zeleno svetlo, moguće je da predmet protiv Aleksandra Mitrovića bude prosleđen u Prvo osnovno tužilaštvo - otkriva izvor Telegrafa.

Aleksandar Mitrović od prvog dana je tvrdio da je na semaforu bilo zeleno svetlo, kao i da je devojku kasno uočio, a pojedini mediji u to vreme su ga unapred "osudili" kao krivca za pogibiju devojčice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uros

    28. mart 2014 | 13:33

    Pitam se kako će se rešiti bežanje sa mesta zločina, ne pomaganje osobi koju je udario, alko test posle nekoliko sati...

  • Zoran

    28. mart 2014 | 14:07

    Da li je neko sumnjao u nalaz? Ja mislim da je vozio ispod 20.

  • Srdjan

    28. mart 2014 | 13:36

    Zasto nisam nimalo iznenadjen?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA