Musić se ne seća noći kad je ubijena Vladislava

Optuženi za ubistvo novosadske manekenke je na ponovljenom suđenju izjavio da su problemi krenuli kada je počeo da zarađuje više novca, da je često pio, uzimao drogu i steroide

  • 25

Darijan Musić, optužen za ubistvo novosadske manekenke Vladislave Červenko, izjavio je danas na ponovljenom suđenju pred Višim sudom u Novom Sadu da se ne seća jasno detalja tragične noći.

Musić je u nastavku suđenja koje je počelo jutros izneo ponovo svoju odbranu i govorio o njegovoj sedmogodišnjoj vezi sa fotomodelom koja je, kako je rekao, bila puna uspona i padova.

On je rekao da su problemi krenuli kada je počeo da zarađuje više novca, da je često pio, uzimao drogu i steroide.

Musić je pred sudskim većem rekao i da iako je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, on Vladislavu i dalje ne doživljava kao mrtvu.

On je ponovio da se ne seća jasno okolnosti i detalja tragične noći kada je Vladislava ubijena.

Početak ponovljenog glavnog pretresa koji je bio zakazan za 21. mart, odložen je jer je Musić tvrdio da nije emotivno sposoban da učestvuje u postupku.

U prvostepenom postupku Darijan Musić (26) je u julu prošle godine pred Višim sudom u Novom Sadu osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Vladislave Červenko, ali je Apelacioni sud poništio presudu iz proceduralnih razloga i vratio suđenje na početak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa990

    28. mart 2014 | 14:45

    Bude li se izvukao ili bude li mu smanjena kazna.. Srbija je onda najgora drzava na planeti sa samim olosem u vlasti i sudstvu..

  • Bojan

    28. mart 2014 | 15:28

    Kako bih ga slatko osudio na doživotnu. Ovako namršten na faceglupu opasan i mangup.. A žensku do smrti ubio, sad se kao ne seća a pisao komentare na faceglupu posle zločina..

  • Su021

    28. mart 2014 | 15:38

    Da sad si postao i zaboravan,jadan ti evo zaplakacu. Maksimalna kazna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA