SRBIN U HOLIVUDU: Sergej Trifunović glumi Hamleta sa Aleksis iz Dinastije! (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama uloga Hamletovog pokojnog oca biće dodeljena Klintu Istvudu, a prevrtljivu Hamletovu majku tumačiće Džoan Kolins poznata srpskoj publici po ulozi seksi negativke Aleksis iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Dinastija"

  • 13

Proslavljeni srpski i holivudski glumac Sergej Trifunović tumačiće glavnu ulogu u najnovijoj ekranizaciji Šekspirovog "Hamleta", i to pod budnim okom režisera Stivena Spilberga, saznaje Telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama uloga Hamletovog pokojnog oca biće dodeljena Klintu Istvudu, a prevrtljivu Hamletovu majku tumačiće Džoan Kolins poznata srpskoj publici po ulozi seksi negativke Aleksis iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Dinastija".

U ekskluzivnom intervjuu za "Vanity Fair" Spilberg je između ostalog rekao da mu je čast što će raditi sa Trifunovićem, kojeg je jednog popodneva sasvim slučajno zapazio u reklami za čuveni srpski čips na kablovskoj televiziji.

- Momak me je oborio s nogu u toj reklami! Čim sam ga video bilo mi je jasno da je to novi Hamlet! - objasnio je Spilberg dodajući da će mu biti teško da se složi sa Džoan Kolins, jer se priča da voli da flertuje sa režiserima i glumcima, ali da je morao da je angažuje za ulogu Hamletove majke, jer je to bio jedan od Sergejevih uslova.

Za novog "Hamleta" Spilbergova kuća "Dream Works" izdvojiće neverovatnih 15 miliona dolara, a prvi kadrovi biće snimani 3. maja na Smederevskoj tvrđavi.

Prateći primer našeg Sergeja, svi glumci su se odrekli honorara u humanitarne svrhe. Novac će, kako je precizirano u ugovorima otići u fond "za spas planete Zemlje"!

Dok ne dobijemo ekskluzivne snimke sa Smederevske tvrđave preporučujemo vam da pogledate Mela Gibsona kako je svojevremeno odigrao Hamleta:

(Telegraf.rs / A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA