Zamenik direktora BIA "pao" na detektoru laži!

Zamenik direktora BIA Dragan Marković pristao je da bude poligrafski testiran, ali nije prošao detektor laži na pitanjima u vezi sa istragom koja se vodi protiv Dragoljuba Peurače

  • 17

Zamenik direktora Bezbednosno-informativne agencije Dragan Marković Markoni, na saslušanju u UKP MUP-a Srbije u vezi sa hapšenjem Dragoljuba Peurače, dobrovoljno je pristao da bude podvrgnut poligrafskom testiranju.

Na detektoru laži (poligraf) na pitanjima koja se tiču uzimanja novca i Dragoljuba Peurače, Marković je nekoliko puta "pao" i to na direktnim pitanjima koja su se odnosila na njegova saznanja o tokovima para i preuzimanju novca od Dragoljuba Peurače.

Peruača, direktor Inspektorata za rad u Ministarstvu za rad, nedavno je uhapšen zbog sumnje da je primio mito od 15.000 evra.

Marković je na saslušanju u policiji bio u svojstvu građanina i nakon davanja iskaza, pušten je iz sedišta UKP. Poligrafsko testiranje nije dokaz na sudu, ali rezultati sa "detektoa laži" i nova saznanja iz istrage ukazuju policiji i Tužilaštvu da ima prostora za dalji rad na utvrđivanju odgovornosti Dragoljuba Peurače i Dragana Markovića.

Marković može ponovo da bude pozvan na saslušanje, čak i u svojstvu osumnjičenog.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanca

    29. mart 2014 | 00:16

    Opet DACICEV.

  • Srbin

    29. mart 2014 | 00:19

    Onaj sef kabineta,pa ovaj sef u BIA,pa opet sef Peuraca, Ministre osipate se.

  • Mladen

    29. mart 2014 | 06:06

    Dali u ovoj zemlji ima i jedan segmen drustva da nije korumpiran a pritom povezan sa politickim partijama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA