Menadžer Filip Morisa Maja Šotra nagrađena za doprinos PR-u!

- U našoj industriji uloga korporativne komunikacije je uspostavljanje dijaloga s javnošću, kako bi bilo koja javna debata, koja se odnosi na teme od značaja za poslovanje bila objektivna - izjavila je Maja Šotra

  • 3

Menadžer komunikacija i donacija kompanije Filip Moris u Srbiji, Maja Šotra, dobitnica je nagrade za pojedinca, koji svojim delovanjem, vizijom i misijom doprinose razvoju struke odnosa s javnošću u okviru 12. međunarodne Pro.PR konferencije održanoj u Sarajevu.

- U našoj industriji uloga korporativne komunikacije je uspostavljanje dijaloga s javnošću, kako bi bilo koja javna debata, koja se odnosi na teme od značaja za poslovanje bila objektivna, sveobuhvatna, fer i transparentna - izjavila je Maja Šotra, prilikom svečanog uručivanja ove prestižne nagrade.

Za kompaniju Filip Moris i njeno poslovanje u Srbiji i regionu, veoma je važno da neposredna zajednica bude prosperitetna, jer samo u takvom okruženju se i kompanija može razvijati i biti uspešna. Kao najveći američki investitor u Srbiji i jedna od najuspešnijih privatnih kompanija u zemlji Filip Moris višestruko doprinosi zajednici u kojoj posluje i u kojoj njeni zaposleni i njihove porodice žive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon

    31. mart 2014 | 16:21

    Svasta, nagradjena a njena kompanija prodaje otrov..svaka vam čast!

  • Dobrosavljev

    31. mart 2014 | 23:26

    Pa lako je prodavati zavisnu robu to zna svaka susa , pocni od nule pa da vidimo koliko si sposobna .

  • ja

    31. mart 2014 | 18:05

    U Srbiji se zna kako se postajePR jake kompanije.... Cestitamo, zasluzila je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA