POTRESNA ISPOVEST DEVOJKE: Majka je prodala moju nevinost sa 12 godina (FOTO) (VIDEO)

Tinejdžerka iz Kambodže, čija je nevinost prodata čoveku dok je još bila dete, ispričala je o strahotama trgovine ženama u njenoj zemlji. Ona je , nažalost, jedna od hiljadu devojčica u toj zemlji čije se devičanstvo prodaje uglavnom istaknutim političarima i policajcima

  • 5

Dara Keo (17) rekla je časopisu "Meri Kler" da je imala samo 12 godina kada je majka Rotana (62) prodala "bogatom, uticajnom čoveku", jer je bila očajna zbog kockarskog duga pokojnog muža.

- Njegovi poverioci su pretili nasiljem ako ne budem platila dug. Zbog straha i brige sam se razbolela - objašnjava Rotana.

Potom je usledilo ono neizrecivo, ali nikako neuobičajeno u Kambodži, u kojoj drvena verovanja potiču iz taoističke kulture koja propagira seks sa devicama za produžetak životnog veka.

Dara je odvedena prvo kod korumpiranog doktora na pregled, da bi se uverili da joj je himen još uvek netaknut. To je jedina briga ljudi koji kupuju device, jer mnogi trgovci ženama hiruški leče himen i preprodaju ih više puta.

- Onda su me odveli kod čoveka koji me je kupio. Morala sam da ostanem s njim nedelju dana, dok me je silovao mnogo puta bez kondoma - priseća se devojčica.

Čovek koji je kupio Daru je istaknuti kambodžanski političar, ali ona i majka su odbile da kažu njegovo ime. Držao je u hotelskoj sobi nedelju dana i posećivao je 2 do 3 puta dnevno zbog seksa.

- Bio je veoma nasilan - kaže ona, podsećajući da je bol bio neizdrživ.

Kada je prošlo tih nedelju dana, Dara je imala modrice i ogrebotine, a otkrila je da joj je mučno bilo da hoda i mokri dve nedelje.

Iako njen slučaj grozan i strašan, Dara je samo jedna od hiljadu devojčica iz Kambodže čija se nevinost prodaje svake godine - uglavnom istaknutim političarima i policajcima, bogatim ljudima koji to mogu da priušte.

Siromašne porodice obično dobiju oko 1.500 dolara za prodaju nevinosti ćerki, što je u proseku četvorogodišnja plata. Majka Rotana je bila toliko očajna da je prihvatila 500 dolara.

Vanit Uj (41) je radila godinama kao kuvarica u restoranu, gde mlade hostese oskudno obučene privlače muškarce koji su u potrazi za devicama. Očajna zbog novca, prodala je nevinost svoje ćerke kada je ona imala samo 18 godina i bila je prisutna kada je najmanje 50 devojčica doživelo istu sudbinu.

Uprkos traumi kroz koje devojke nesumnjivo prolaze, one ne pokazuju nikakvu ozlojeđenost prema njihovim majkama. Zaista, Dara kaže da je majka "tužna" zbog svega što se desilo. Njena odanost majci je verovatno zbog stava u Kambodži da "deca postoje za dobrobit svojih roditelja, a ne obrnuto", rekao je direktor za zaštitu dečijih prava u Kambodži, Nget Taj.

- Deca imaju jaku obavezu da "vraćaju" svojim roditeljima za njihovo podizanje. Koncept prava deteta je veoma slab - nastavlja priču direktor.

Ali, postoje neke organizacije koje nastoje da stave tačku na ovaj začarani krug - oni uče devojke da šišaju i da rade na kompjuterima kao podstrek za buduće zaposlenje. Ratana Čej (21) je zahvaljujući ovim organizacijama uspela da izbegne prodaju nevinosti, nakon što je otkrila da majka želi da proda njeno devičanstvo kada je imala 15 godina.

Ali, u siromašnoj zemlji sa korumpiranim zvaničnicima, od kojih mnogi podržavaju trgovinu devica, to je skoro nemoguće u potpunosti iskoreniti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hamurabi

    1. april 2014 | 16:13

    hoce lineko baciti atomske bombe vise

  • ja

    1. april 2014 | 17:33

    E ovo su braco muslimani, Hrvati i ostali, pravi zlocinci. A ne mi sto pljujemo jedni druge zbog bede koju su nam pojedinci nametnuli

  • Ludaca

    1. april 2014 | 20:39

    U principu tamo je vecina pedofilicari i to treba onako grupno streljati sa sve majkama jer prodaju tu decu!Fuj,fuj,fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA