Seča struje preti za 70.000 dužnika!

EPS je distribucijama poslao spiskove dužnika i u narednom periodu će intenzivirati isključenja struje onima koji duguju više od 10.000 dinara

  • 7

EPS je distribucijama poslao spiskove dužnika i u narednom periodu će intenzivirati isključenja struje onima koji duguju više od 10.000 dinara.

To je izjavio direktor EPS Snabdevanja Željko Marković, navodeći da je prošla zima i da sada EPS kreće u akciju kako bi naplatio što više potraživanja, prenosi RTS.

Prema poslednjim podacima, oko 70.000 dužnika biće isključeno ako ne plati dugovanja.

Govoreći o novim računima za struju, koje će građani dobiti u aprilu, Marković je rekao da je EPS novim izgledom računa pokušao da otkloni sve primedbe građana.

Tako je sada u prvom planu na prvoj strani navedena ukupna potrošnja i iznos koji je potrebno platiti, dok je na drugoj strani detaljno objašnjenje mesečne potrošnje, kao i dijagram potrošnje za godinu dana, koji je moguće uporediti sa prosečnom potrošnjom u domaćinstvima.

Kako je naveo, EPS Snabdevanje štampa račune kao i ranije, ali za nove štampa traje duplo duže.

Marković je naveo da je uvedena stalna kontrola očitavanja brojila, kako se ne bi ponovila situacija sa decembarskim računima, kada je bilo mnogo prijava na pristigle račune.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    2. april 2014 | 09:33

    Prosli izbori...sad skidajte glave

  • Veljko

    2. april 2014 | 10:57

    Hoce li i Karadjordjevicima seci struju ?

  • Zoran

    2. april 2014 | 11:41

    A sta je sa onima koji godinama kradu struju,znam takve primere i da se struja krade preko 10 godina i nikom nista? A neko redovno placa struju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA