ČANAK NEGIRA KRIVICU: Ovo je politički proces, već sam osuđen u medijima!

Lider LSV-a je rekao da priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici za incident ispred kafane "Tako je suđeno" u kojem je povređen Pavle Lešanović

  • 5

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak je, na suđenju u Osnovnom sudu u Novom Sadu za incident ispred kafane "Tako je suđeno", rekao da ne priznaje krivicu, prenosi Radio 021.

Čanak je na suđenju rekao da priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici.

Lider LSV je rekao da je ovo politički proces, da je on medijski već osuđen i da više neće davati izjave.

Čanak je optužen za incident ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, u kojem je povređen Pavle Lešanović iz Beograda.

U istrazi povodom incidenta ispred kafane, u kojoj su prethodno obojica bili gosti, Lešanović je optužio lidera LSV da ga je s dvojicom telohranitelja pretukao i povredio.

Čanak je u početku negirao incident, a kasnije je priznao da je tukao Lešanovića pesnicama i to jer je ovaj Beograđanin nasrtao na njegovu bratanicu koja je takođe bila u kafani.

Posle Čanka, Lešanović iznosi pred sudom šta se dogodilo.

Na današnjem glavnom pretresu biće saslušani i svedoci. Među njima je i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, vlasnik kafane "Tako je suđeno", ispred koje se dogodio incident.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiklop

    2. april 2014 | 15:15

    Pirgavi sigurno nije nista uradio. Pa on je fini gospodin koji uopste ne prilazi devojkama po lokalima i ne nudi im sampanjac i zabavu...

  • ap0calypto

    2. april 2014 | 13:06

    pa kad je "tako sudjeno"

  • Dacha

    2. april 2014 | 18:43

    Po svemu sto sam u poslednjih dvadesetak godina procitao o njemu, mislim da je teski politicki SILEDZIJA! Trebalo bi ga osuditi na BAJBOK za naravoucenije svim siledzijama ! Sad se vadi da je to politicko sudjenje - on zaboravlja da je politicka NULA a NULAMA se ne sudi !! Koristi svoje veze ne bi li dokazao da se onaj covek "okliznuo na bananu" kao onaj Seseljev !! Sit sam takvih likova !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA